Sterren op TV
Carla Laurens Senior Stagiair

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Carla en Laurens in Senior Stagiair

Laurens en Carla gaan weer aan het werk in Senior Stagiair. In het programma gaan vijftig-plussers zes weken stage lopen bij een jong en dynamisch bedrijf. Voor Carla betekent dat een zes weken durende stage bij muziekzender XITE, terwijl Laurens weer aan de slag gaat met kleding bij couturier Edwin Oudshoorn. Kunnen ze de generatiekloof overbruggen om goed te presteren op hun stageplek?

Carla bij Xite in Senior Stagiair

De 56-jarige Carla doet mee aan Senior Stagiair. We gaan zien hoe deze dame terechtkomt bij XITE. XITE staat bekend als een muziekzender die vooral bij jongeren erg populair is. Eenmaal aangekomen bij het sollicitatiegesprek, merkt Carla dan ook wel verschil.

Van woorden als ‘pitchen’ heeft ze namelijk nog nooit gehoord en dat is best lastig bij een hippe muziekzender. Ook is ze gewoon gewapend met pen en papier, terwijl voor de rest iedereen met een laptop bezig is. Toch wil ze graag aan de slag bij de muziekzender. Carla is namelijk al een tijdje niet aan werken toegekomen nadat haar echtgenoot is overleden. Weet ze de draad weer op te pakken met een stageplek bij XITE?

Laurens bij couturier Edwin Oudshoorn

Laurens is de tweede stagiair die we gaan zin in Senior Stagiair. De tachtigjarige Laurens heeft altijd met kleding gewerkt en dus was zijn stageplek niet heel verrassend. Laurens gaat aan de slag bij couturier Edwin Oudshoorn. Het is de bedoeling dat Laurens aar kleding gaat maken. Iets wat vast haalbaar is voor een man die altijd ontwerpen van beroemde modehuizen heeft gekocht om ze vervolgens met bijzondere stoffen na te maken en te verkopen. In Senior Stagiair gaan we zien of Laurens erin slaagt om de jonge Edwin Oudshoorn te verbazen met zijn creaties.

De eerste aflevering van Senior Stagiair met Carla en Laurens wordt op woensdag uitgezonden op NPO1.