Sterren op TV
Cara De La Hoyde Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Cara De La Hoyde bekend van Love Island

Cara De La Hoyde is bekend van Love Island seizoen 2. Cara is 25 jaar oud, afkomstig uit Kent en een circusartiest. Ze beschrijft haar werk als ‘raar’. Cara verdient haar geld namelijk door vuurspuwen en aerial hoop. In Love Island komt ze al vanaf de eerste dag terecht bij Nathan Massey uit Essex en inmiddels hebben ze zelfs samen een kind.

Cara De La Hoyde in Love Island

Cara De La Hoyde uit Love Island is in het dagelijks leven werkzaam als circusartiest. Ze heeft talent voor vuurspuwen en aerial hoop. Ook legde ze maar al te graag wat uit over haar huisdier. Cara is namelijk het trotse baasje van een slang. “Hij is gigantisch.”

Tijdens de introductie deed ze echter nog meer onthullingen. “Ik heb voor Chat TV programma’s gewerkt. Ik heb ook webcam gedaan, maar dat was vroeger. Ik ben nu een jaar single. Ik heb wat gerommeld en een paar scharrels gehad, maar niets serieus”, vulde ze aan. “Ik popel om de villa in te gaan. Als ik iemand zie die ik echt leuk vind, pak ik hem, zet mijn klauwen erin en hou hem bij me. Het is een wedstrijd en ik vecht ervoor om te blijven. Cara heeft twee kanten, de stoute kant en de aardige. De stoute kant is veel leuker.”

➡ Bekijk Love Island terug op Videoland

Cara De La Hoyde en Nathan Massey

Cara De La Hoyde is samen met Nathan Massey. Al op de eerste dag van Love Island komt de jongedame bij Nathan terecht en vanaf dat moment laat ze hem ook echt niet meer los. De relatie van de twee werd zelfs zo’n groot succes dat ze zich kroonden tot de winnaars van Love Island seizoen 2.

Na het programma kozen de twee er al snel voor om samen te wonen. Eenmaal in hetzelfde huis ontstonden er echter wel aardig wat discussies. Ze besloten dan ook uit elkaar te gaan, maar zijn inmiddels weer dolgelukkig met elkaar. Sinds 13 december 2017 zijn ze de trotse ouders van een zoontje genaamd Fred.

Cara De La Hoyde is te volgen via Instagram.

De andere deelnemers aan Love Island seizoen 2 zijn: Daniel Lukakis | Scott Thomas | Nathan Massey | Tom Powell | Sophie Gradon | Malin Andersson | Olivia Buckland | Zara Holland | Rykard Jenkins | Cara De La Hoyde