Sterren op TV
Candace Rice Floribama Shore

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Candace Rice bekend van Floribama Shore

Candace Rice is bekend van Floribama Shore. Candace is één van de acht jongeren die zich op heeft gegeven voor het programma waarin het draait om een te gekke zomervakantie te vieren op Panama City Beach. De acht jongeren kennen in de serie geen verantwoordelijkheden en zoeken naar liefde en vriendschap en hopen ook nog wat geld te verdienen. Voor Candace is haar deelname aan Floribama Shore niet haar eerste tv-optreden.

Candace Rice in Floribama Shore

Candace Rice doet mee aan Floribama Shore. Candace is 24 jaar oud en afkomstig uit Memphis, Tennessee. Opgroeien in Memphis was niet altijd een feestje voor Candace. Ze heeft in haar jongere jaren dan aardig wat van het wapengeweld meegekregen. Voor haar is haar deelname aan Floribama Shore dan ook een ideale mogelijkheid om even zorgenvrij door het leven te gaan.

Candace wordt ook een beetje gezien als de leider van de groep. Het is voor haar dan ook een kleine moeite om de wilde Kortni onder haar hoede te nemen. Candace heeft een echte no-nonsense houding en daarmee wordt ze erg gewaardeerd in het huis. Dat betekent echter niet dat Candace zomaar alle feestjes overslaat.

Candace Rice in Fear Factor

Candace Rice is in het dagelijks leven werkzaam als model en actrice. Vroeger heeft ze een studie multimedia communications gevolgd een de Universiteit van Memphis. Ze heeft dan ook meerdere banen gehad als verslaggever en social media manager.

Floribama Shore is overigens niet de eerste tv-show waarin Candace te zien is. Ze deed namelijk eerder ook mee aan Fear Factor en groeide daar met haar partner Emmanuel uit tot grappig duo. Tijdens haar reis naar het programma toe was ze volop aan het rappen in de car en showde ze ondertussen wat twerking-skills. Hieronder is een voorproefje van Candace te zien in Fear Factor.

Candace Rice is te volgen via Instagram en Twitter.