Sterren op TV
Camilla Thurlow Love Island Jamie Jewitt

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 26 maart 2018

Camilla Thurlow in Love Island

Camilla Thurlow doet mee aan Love Island. In het programma hoopt Camilla de liefde van haar leven tegen te komen en dat is haar, zoals het er nu naar uitziet, zeker ook gelukt. In Love Island leert ze Jamie Jewitt kennen, op wie ze smoorverliefd wordt en met wie ze uiteindelijk als runner-up eindigt in Love Island. Ook nadat het programma al was afgelopen, bleven de twee bij elkaar.

Camilla Thurlow in Love Island

Camilla Thurlow is bekend van Love Island. Camilla is 27 jaar oud en afkomstig uit Schotland. “Ik werk bij de Explosieve Opruimingsdienst. Ik reis af naar landen waar conflicten zijn geweest om landmijnen op te ruimen”, vertelde Camilla over haar werk. “Door m’n werk zit er altijd een tijdslimiet op m’n relaties.”

Camilla Thurlow wilde niet vertellen of ze ook beroemde vriendjes heeft gehad. “Het is goed om wat mysterie te hebben.” Camilla is op zoek naar een man met een ruw randje en veel humor. Iemand die me op m’n gemakt stelt, want dat heb ik nodig.” En zo’n man heeft ze zeker gevonden, want Camilla is inmiddels dolgelukkig met Jamie Jewitt. Die relatie hield zelfs na Love Island stand.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Camilla Thurlow is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Olivia Attwood | Amber Davies | Montana Brown