Sterren op TV
Cam Kate Back with the Ex

Cam en Kate in Back with the Ex

Cam en Kate doen mee aan Back with the Ex. Het programma is oorspronkelijk afkomstig uit Australië en ook te bekijken bij Netflix. Stelletjes die jaren geleden uit elkaar zijn gegaan, maar toch stiekem nog gevoelens voor elkaar hebben, krijgen de kans om hun relatie nieuw leven in te blazen.

Cam en Kate in Back with the Ex

Cam en Kate zijn te zien in Back with the Ex. De twee leerden elkaar kennen op de middelbare school. “De eerste keer dat ik Cam zag, herinner ik me dat ik absoluut in shock was, denkend: wie is deze vent?”, vertelde de 23-jarige schoonheidstherapeut Kate. Kate was direct onder de indruk voor Cams bijzondere gevoel voor humor en zorgeloze houding. Ze omschreef zijn persoonlijkheid dan ook als ‘weird as hell’.

Het duurde niet lang voordat Kate erachter kwam dat Cam ook onder de indruk was van haar. “Ik dacht dat ze het mooiste meisje was dat ik ooit heb gezien”, gaf de 25-jarige barman toe. Toch duurde het anderhalf jaar voordat Cam het aandurfde om Kate uit te vragen.

Cam en Kate nog altijd verliefd?

Kate uit Back with the Ex is Cam nooit vergeten. “De eerste liefde is absoluut degene die je het hardst raakt, er is niets daarna wat ooit te vergelijken is daarmee.” De twee waren dolgelukkig met elkaar en gingen veel avonturen aan. Toch kwam er na zeven jaar een eind aan de relatie, toen bleek dat de twee elkaar als vanzelfsprekend begonnen te zien. Toen Kate ook nog eens vreemdging, werd de relatie zo’n twee jaar terug verbroken.

Cam en Kate willen in Back with the Ex bekijken of er nog hoop is voor een nieuwe relatie. Lukt het Cam om Kate ooit te vergeven voor het feit dat ze vreemd is gegaan? “Ik leef volgens het motto vergeef, maar vergeet nooit en dat zal ik altijd mee blijven dragen”, aldus Cam. Vanaf 11 januari is Back with the Ex te zien op Netflix.