Sterren op TV
Cally Jane Beech Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 8 januari 2018

Cally Jane Beech voor Luis in Love Island

Cally Jane Beech doet voor Luis Morrison mee aan Love Island. De tijdens haar deelname 23-jarige jongedame kwam in de zeventiende aflevering van het programma voor het eerst tevoorschijn en het werd al gauw bekend dat ze meedeed voor Luis. Terwijl de aanwezige heren moesten kiezen uit drie dames om Love Island binnen te laten, was het voor Luis al heel snel duidelijk. Zijn ex Cally moest en zou binnenkomen en dat lukte dan ook.

Cally Jane Beech in Love Island

Cally Jane Beech koos voor deelname aan Love Island. Nietsvermoedend kregen de heren van het eiland drie verschillende vrouwen getoond. De eerste twee maakten niet heel veel indruk, maar de derde deed het voor Luis Morrison. Hij zag namelijk plots zijn ex tevoorschijn komen. “Toen ik Cally zag, dacht ik: wat, wat doet zij daar nou? Echt bizar. Ik heb er geen woorden voor. We hebben het wel eens gedaan. We vonden elkaar heel erg leuk.”

Cally uit Hull blijkt ook echt mee te doen voor Luis. “Ik vind Luis heel leuk. We hadden zeker een klik. Hij heeft iemand als ik nodig.” In het programma komen de twee dan ook weer bij elkaar.

Cally Jane Beech en Luis Morrison nog samen?

De relatie tussen Cally Jane Beech en Luis Morrison is een moeilijke te noemen. De twee zijn sinds 2017 de trotse ouders van dochtertje Vienna. Twee maanden na haar geboorte kwam er echter slecht nieuws. De relatie van de twee was verbroken. Inmiddels is het echter weer helemaal goed tussen de twee en dat bewijst het stel maar al te graag met liefdesfoto’s op social media.

Cally Jane Beech heeft buiten de tv overigens ook een carrière gehad. Ze werkte voorheen als tandverpleegkundige en pakte al eens de titel Miss Great Britain.

Cally Jane Beech is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island zijn: Jonathan ‘Jon’ Clark, Lauren Richardson, Zoe Basia Brown, Jordan Ring, Luis Morrison, Josh ‘Joshua’ Ritchie, Hannah Elizabeth, Max Morley en Jessica ‘Jess’ Hayes.