Sterren op TV
Bryan Muntslag The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Bryan Muntslag in The Voice of Holland

Bryan Muntslag doet mee aan The Voice of Holland. De zanger is eigenlijk woonachtig in Suriname, maar besloot voor de talentenjacht naar Nederland te komen om zijn zangkwaliteiten ten gehore te brengen. In Suriname heeft Bryan al aardig wat naamsbekendheid opgebouwd als SuriPop zanger, maar nu wil de 45-jarige zanger ook Nederland voor zich winnen.

Bryan Muntslag en Jörgen Raymann

Bryan Muntslag doet door Jörgen Raymann mee aan The Voice of Holland. Jörgen is een goede vriend van Bryan. “Hij zei: ‘Bryan, weet je wat, jij moet gewoon meedoen aan The Voice. Ik heb je al opgegeven.”

De vader van twee dochters besloot zijn kans dan maar te grijpen en mee te doen aan The Voice of Holland. Dat terwijl de zanger in Suriname al tot de top 3 muzikanten behoort. “In Suriname heb ik de top kunnen bereiken, nummer één positie. We hebben ook tours gedaan, dus het gaat wel goed, ja.”

Bryan Muntslag in The Voice of Holland

Bryan Muntslag verscheen op vrijdag 20 oktober in The Voice of Holland. De zanger hoopte de jury te overtuigen met zijn uitvoering van het nummer Kiss And Say Goodbye van The Manhattans. Lange tijd bleven de stoelen ongeroerd, totdat Ali B en Waylon op ongeveer hetzelfde moment besloten om Bryan een kans te geven.

“Ik vond je stem heel mooi. Ik vond die lange noten heel irritant. Ik zou je graag willen helpen om dat in een toegankelijker jasje te gieten”, vertelde Ali B. Muntslag koos voor Ali B als zijn coach.

Bryan Muntslag is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.