Sterren op TV
Bryan Bijlhout The Voice of Holland TVOH

Bryan Bijlhout alias Bryan B in The Voice of Holland

Bryan Bijlhout doet mee aan The Voice of Holland. Bryan staat ook wel bekend onder zijn artiestennaam Bryan B. Hij is vijftig jaar oud en heeft de afgelopen jaren al op aardig wat plekken gezongen. Zo ook bij The Voice of Holland. Alhoewel zijn deelname toen geen succes werd, doet hij nu een nieuwe poging om de juryleden in te pakken. Voor zijn Blind Audition zingt hij When A Man Loves A Woman van Michael Bolton.

Bryan Bijlhout in The Voice of Holland

Bryan Bijlhout is te zien in The Voice of Holland. Bryan B is geboren en getogen op Paramaribo en is al jarenlang bezig met muziek. In Suriname is hij dan ook al een bekende zanger en sinds zijn 21ste probeert hij het ook in Nederland. Bryan Bijlhout heeft sinds zijn komst in Nederland al de nodige talentenjachten afgelopen. Zo was hij in 1993 één van de deelnemers aan de Soundmixshow.

Ook blijkt Bryan B al ervaring te hebben met The Voice of Holland. In 2011 deed hij mee aan het tweede seizoen van de talentenjacht. Onder meer Roel van Velzen en Marco Borsato zaten toentertijd in de rode stoelen en hoorden niet het talent dat Bryan zo groot had gemaakt in Suriname. Uiteindelijk draaide niemand voor de zanger. Nu, in 2018, doet hij een nieuwe poging. Al heeft hij in de tussentijd ook zeker niet stilgezeten en won hij zelfs één miljoen euro bij The Winner Is…

Bryan B in TVOH

Bryan B doet op vrijdag 7 december opnieuw een Blind Audition voor The Voice of Holland. Op prachtige wijze brengt hij When A Man Loves A Woman van Michael Bolton ten gehore. Dat mocht hij in aanloop naar de aflevering ook alvast even doen bij Radio 538.

Over zijn redenen om weer mee te doen aan TVOH, is hij duidelijk. “Ik ben een tijdje eruit geweest en ja, why not. Het is een carrièremove. The Winner Is was leuk, maar The Voice is echt voor mijn carrière.”

Bryan B is te volgen via Instagram.