Sterren op TV
Bryan Baeumler Bouwen met Bryan

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 5 juni 2017

Bryan Baeumler van Bouwen met Bryan

Bryan Baeumler leren we in Nederland kennen door Bouwen met Bryan. Deze ervaren aannemer timmert al jaren aan de weg om een carrière op te bouwen en vandaag de dag mogen we hem misschien wel dé Canadese koning van de DIY-projecten noemen. Al van jongs af aan is Bryan bezig met DIY en tegenwoordig heeft hij ook zijn eigen tv-programma’s. In Nederland zien we Bryan bijvoorbeeld in Bouwen met Bryan op RTL8.

Wie is Bryan Baeumler?

Bryan Baeumler is in Canada al uitgegroeid tot een bekend gezocht door zijn programma’s op onder meer HGTV Canada. In Nederland is de op 18 april 1974 geboren Bryan nog een stuk minder bekend. Baeumler is dé man die je nodig hebt als je met problemen zit. Al van jongs af aan kreeg hij door zijn vader de nodige trucs uitgelegd om problemen te verhelpen en tijdens zijn zomervakanties gebruikte hij zijn kennis om een huis voor zijn familie op te bouwen.

Sinds zijn veertiende besloot Bryan ook klusjes voor zijn buren op te lossen. Nu, vele jaren en veel ervaring verder, is Bryan de CEO Van Baeumler Quality Construction and Renovations Inc. en heeft hij zijn kennis over doe-het-zelf-klusjes al meermaals gedeeld in de nodige tv-programma’s. Daarnaast is Bryan de vader van vier kinderen en de echtgenoot van Sarah.

Bryan Baeumler op TV

Bryan Baeumler leren we in Nederland kennen door het programma Bouwen met Bryan. De aannemer helpt huiseigenaren een handje in hun huis. Hij laat ze drie plannen opstellen en één daarvan wordt daadwerkelijk door Bryan uitgevoerd. Hij baseert zijn keuze op hetgeen de bewoners écht nodig hebben.

Het is iedere aflevering afwachten of de huiseigenaren blij zijn met het resultaat. In Canada gaat het programma door het leven onder de naam Leave it to Bryan. Andere programma’s van deze aannemer zijn onder meer Disaster DIY en House of Bryan. Ook is Bryan jurylid bij Canada’s Handyman Challenge.

Bryan Baeumler is te volgen via Instagram en Facebook.