Sterren op TV
Brody Bad Ex on the Beach Double Dutch

Brody Bad in Ex on the Beach Double Dutch

Brody Bad is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongeman heeft zijn lichaam aardig vol getatoeëerd. In het dagelijks leven houdt Brody zich bezig met zijn eigen kapsalon genaamd Daltons Barbershop. Die kapsalon zit in Veldhoven en zal ongetwijfeld profijt hebben van de deelname van Brody aan Ex on the Beach Double Dutch.

Brody Bad in Ex on the Beach Double Dutch

Brody Bad is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Brody is woonachtig in Veldhoven die goed nadenkt over zijn uiterlijk en daar veel mee bezig is. Dat is ook wel terug te zien. Brody heeft een lichaam dat vol is getatoeëerd. Brody is daarnaast te omschrijven als een extravagante verschijning, die graag opschept met zijn dikke auto en motor. Brody is dan ook aardig aandachtsgeil en trekt graag de aandacht van de dames. “Ik ben een stoute jongen, mooie jongen en aan geld geen gebrek.”

Naar eigen zeggen heeft Brody Bad het al gedaan met zo’n honderd vrouwen, waarvan één zeer speciale. Hij dook zelfs het bed in met een moeder van één van zijn scharrels. Als Brody zijn type moet omschrijven, dan denkt hij aan een vrouw met goede borsten, lippen en tattoos. In Ex on the Beach Double Dutch wil hij mensen helemaal gek maken.

Brody Bad en zijn exen

Brody Bad gaat in Ex on the Beach Double Dutch weer oog in oog staan met zijn exen en dat zijn er inmiddels best wat. “Ik hou ervan om vrouwen om mijn vingertje te winden.” In de villa lijkt hij voor aardig wat problemen te kunnen zorgen. “Ik ga gewoon alleen mensen heel, heel, heel erg gek maken.”

Mocht een vrouw voor hem vallen, dan hoeft zij niet te verwachten dat zij op de eerste plek staat bij Brody. “Ik ben narcistisch, zet mezelf altijd op de eerste plek. Ook in een relatie, vrouwen komen altijd later aan de beurt.” Brody blijkt overigens ook niet de echte naam van deze hunk te zijn. Eigenlijk heet hij Yann van den Bogaert, zo meldt RTL Boulevard Samen met zijn broer zou hij zijn naam hebben veranderd.

Brody Bad is te volgen via Instagram.

© RTL Boulevard