Sterren op TV
Britt Vossen Utopia

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Britt Vossen de beeldschone inwoonster Utopia

Britt Vossen is de nieuwste inwoonster van Utopia. Deze jongedame is in het dagelijks leven fotomodel. Om haar leven als fotomodel een flinke oppepper te kunnen geven, heeft ze ervoor gekozen om zich in te schrijven voor het programma. Ook wil ze orde op zaken stellen in Utopia en dat wil ze graag op geheel eigen wijze bereiken.

Wie is Britt Vossen?

Britt Vossen verdient haar geld in het dagelijks leven als fotomodel. Ze is afkomstig uit Someren en is 23 jaar oud. Zodra haar carrière als fotomodel erop zit, weet Britt prima wat ze wil gaan doen. Ze is tenslotte niet voor niets afgestudeerd aan de Pabo en kan na haar carrière als model dan ook zo aan de slag in het onderwijs. Deze jongedame is overigens nog vrijgezel en ze verwacht haar droomman ook niet te treffen in Utopia.

Al had ze wel al gauw een gesprek met Cemal, iets waar Romy niet heel erg blij mee was. En dat terwijl Britt voor iets heel anders meedoet aan het programma. “Wat ik echt wil bereiken, is mijn modellencarrière een boost geven. Ik hoop dat wanneer ik hier naar buiten loop, ik gewoon lekker aan de slag kan”, vertelde Vossen tegenover Telegraaf TV.

Britt Vossen in Utopia

Met haar schoonheid zette Britt Vossen direct het één en ander op scherp in het huis van Utopia. Binnen Utopia wil ze echter haar kennis als promotiemodel graag gaan gebruiken om van Utopia een succesvolle en professionele onderneming te maken.

De inwoners hoeven bij Britt overigens ook niet met lui gedrag aan komen zetten. Ze werkt zelf hard en kan er ook niet tegen als anderen stilzitten. Vele handen maken tenslotte licht werk. Met Britt Vossen in het programma zouden de verhoudingen dus nog wel even op scherp komen te staan.

Britt Vossen is te volgen via Instagram en Facebook.