Sterren op TV
Britt Pérez vrouw Kenneth Pérez

Britt Pérez is de vrouw van Kenneth Pérez

Britt Pérez is de vrouw van Kenneth Pérez. De oud-voetballer van onder meer Ajax, AZ en PSV is werkzaam als vaste analyticus voor ESPN NL en thuis wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Britt, met wie hij twee kinderen heeft.

Pérez houdt vrouw Britt buiten de schijnwerpers

Met zo’n bekende man is het voor Britt Pérez moeilijk om uit de schijnwerpers te blijven, maar dat lukt haar heel aardig. De vrouw van de analist van ESPN heeft géén profielen op social media en wordt maar heel mondjesmaat in het openbaar gespot. Kenneth wil nog weleens een familiefoto posten op Twitter, maar vrijwel altijd zijn dan alleen zijn kids te zien. Je kunt dan ook niet zeggen dat Britt de oud-voetballer ooit gebruikt heeft om bekendheid te vergaren, verre van dat zelfs.

Op televisie lijkt Kenneth Pérez altijd de beschaafdheid zelve, maar de Deen is niet wars van wat controverse. Als voetballer van Ajax riep hij eens ‘kankerneger’ naar assistent-scheidsrechter Nicky Siebert. In 2017 gaf hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat hij daar nog steeds weleens mee geconfronteerd wordt.  “Ik schaam me diep voor de kwetsende uitlatingen en biedt, naast de heer Siebert, eenieder daarvoor mijn oprechte excuses aan. De stommiteit van mijn opmerking staat in schril contrast met hoe ik werkelijk in het leven sta en met de normen en waarden waarmee ik mijn kinderen opvoed.”

Kenneth Pérez heeft een oogje op Scandinavische vrouwen, zoals Britt

Britt Pérez heeft, evenals Kenneth, de Deense nationaliteit. De oud-voetballer plaatst Scandinavische vrouwen dan ook zeer duidelijk boven Nederlandse. “Kijk, in Denemarken, Zweden en Noorwegen heb je gewoon hele knappe vrouwen. Wat ze hier in Nederland als een soort übervrouw zien, daar zie je er in Denemarken als je een avondje uitgaat honderd van.”

De ex-international van het nationale team van Denemarken ziet er op televisie altijd tip-top verzorgd uit. Hij is van mening dat de Nederlandse man wel wat stijltips kan gebruiken. “Nederlandse mannen besteden te weinig aandacht aan hun kleding, vind ik. Ze zijn erg makkelijk verder is er veel kopieergedrag, zeker onder de jongeren.”

Britt Pérez kun je helaas niet volgen via social media. Kenneth Pérez is wel te volgen op Twitter.