Sterren op TV
Britt Dekker

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 17 februari 2016

Britt Dekker haalt het maximale er uit

Zonder Take Me Out hadden we nog nooit van Britt Dekker gehoord. Je zou Britt eigenlijk best de Nederlandse Paris Hilton mogen noemen, want net als Paris is Britt geen actrice en van huis uit ook geen presentatrice of zangeres. Toch is ze met enige regelmaat op televisie te zien en kreeg ze het zelfs voor elkaar om een eigen programma te mogen presenteren bij RTL en een single uit te brengen.

In 2009 is Dekker voor het eerst op de nationale televisie te zien. Ze nam deel aan het programma Take Me Out. Dit RTL-prorgramma werd gepresenteerd door Eddy Zoey en bestond iedere aflevering uit dertig vrouwen die een man mogen beoordelen. De blondine was zo’n vrouw die op zoek was naar een vriend en hoopte deze via Take Me Out te ontmoeten. Britt viel op met haar Purmerends tongval en het feit dat ze geen blad voor de mond nam. Het programma Take Me Out heeft Britt Dekker veel gebracht, zoveel is duidelijk.

Britt Dekker dom blondje of een genie?

Britt Dekker heeft het imago gecreëerd van een dom blondje. Maar is ze wel zo dom? Het is maar weinig mensen gelukt om het tot een beroemdheid te schoppen door mee te doen aan een spelshow. Dekker nam na Take Me Out deel aan Echte Meisjes In De Jungle (won 30.000 euro), kreeg een eigen televisieprogramma met Ymke (De Zomer van Britt & Ymke), maakte een single (F*cking Vet) en Britt Dekker poseerde in de Playboy. De foto’s van haar blote lichaam lekten al eerder uit op internet en dit tot haar grote verdriet. Over het eindresultaat was de realityster wel zeer tevreden.

Na de Playboy was Britt Dekker nog te zien in andere televisieprogramma’s, zoals Het Beste Idee van Nederland en het Sinterklaasjournaal. Met Britt komt het dus wel goed. De voormalig HAVO-scholiere is inmiddels 24-jaar en heeft een carrière opgebouwd waar Zoey jaloers op kan zijn. Wat de echte kwaliteit van Dekker nu is, is moeilijk te omschrijven, maar duidelijk is dat de Purmerendse niet op haar achterhoofd is gevallen.

Britt Dekker is gek op paarden

Dat Britt niet alleen maar dol is op glitter and glamour blijkt wel uit haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Hier komt haar liefde voor paarden om de hoek zetten. Dekker is überhaupt dol op dieren, maar paarden in het bijzonder. Samen met Esra de Ruiter praat zij alle paardenliefhebbers van Nederland bij in leuke vlogs. In januari 2016 bereikte PaardenpraatTV een mijlpaal. Het verwelkomde de 50.000ste abonnee.

Je kunt Britt Dekker ook volgen op Instagram, Twitter en Facebook!