Sterren op TV
Britt De Rockere Ex on the Beach Double Dutch Nico

Britt De Rockere ex Nico in Ex on the Beach Double Dutch

Britt De Rockere is de ex van Nico in Ex on the Beach Double Dutch. De negentienjarige jongedame uit Antwerpen laat direct zien dat Nico heel anders is dan iedereen tot op heden van hem had verwacht. Hij blijkt haar namelijk verschrikkelijk in de maling te hebben genomen. Dat zou dan ook nog weleens voor problemen kunnen zorgen in de villa van Ex on the Beach Double Dutch.

Britt De Rockere in Ex on the Beach Double Dutch

Britt De Rockere is bekend van Ex on the Beach Double Dutch. Ze is negentien jaar oud, afkomstig uit Antwerpen en de ex van Nico. Hij heeft haar flink belazerd. “Ik ben hier omdat ik twee vragen heb voor Nico die ik graag beantwoord zou willen hebben. Waarom hij mij drie van de zes maanden bedrogen heeft. En waarom hij na een jaar, toen alles uitgepraat was, hij seks heeft gehad met mijn toen beste vriendin.”

Nico schrok zich dan ook wild toen het Britt bleek te zijn die aanspoelde op het eiland. “Dan denk je: WTF komt die hier doen.” Britt is van plan om zichzelf te amuseren op het eiland. Een nieuwe relatie met Nico lijkt er overigens niet in te zitten. Buiten Ex on the Beach is Britt hostess bij onder meer Royal Antwerp FC.

Britt De Rockere is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas