Sterren op TV
brian-spierings-sophie-milzink-150x150

Brian Spierings de vriend van Sophie Milzink

Brian Spierings is de vriend van Sophie Milzink, een bekende Nederlandse Youtuber en influencer. Ze wonen samen in Amsterdam. Sophie kan je kennen van haar Youtube-account genaamd ‘Sophie’, waarin ze onder meer realityprogramma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island nabespreekt.

Brian Spierings vriend Sophie Milzink

Brian Spierings ging naar school op de Groen van Prinsterer en volgde vier jaar een opleiding bij de NCOI Opleidingsgroep. Hij diende tien jaar lang de marechaussee en ging daarna aan de slag als accountmanager bij Digisource BV. In korte tijd beklede hij ook nog die functie bij JE Consultancy en New Monday, maar sinds maart 2019 is Brian Spierings Business Development Manager bij HeadFWD. Hij is inmiddels al een flink aantal jaren samen met Sophie Milzink en ze hebben zelfs al een huis gekocht.

Sophie Milzink Youtuber en influencer

Sophie Milzink begon al op 12-jarige leeftijd met het maken van video’s op Youtube. Binnen no-time steeg haar aantal abonnees enorm en vandaag de dag zijn het er meer dan 300.000. Haar video’s gaan met name over alledaagse onderwerpen zoals haat aan school, en over realityprogramma’s als Ex on the Beach, Love Island en Temptation Island. Op treffende én grappige wijze analyseert ze de meest recente afleveringen van dergelijke shows.

Sophie Milzink heeft ook video’s gemaakt voor Radio 538 en was een tijdje presentatrice op Concentrate, maar ze richt zich met name op haar eigen goed bekeken kanaal en ontpopte zich op de andere sociale media al als ware influencer. Gelukkig deelt ze ook regelmatig lieve foto’s samen met haar vriend Brian Spierings. De twee zijn duidelijk stapelverliefd op elkaar.

Sophie Milzink en vriend Brian Spierings wonen al samen

Op Instagram bracht Sophie op het moment dat het precies drie jaar geleden was dat ze elkaar leerden kennen bijvoorbeeld al een flinke ode aan vriend Brian: “Waar ik zo gelukkig van word is hoe alles met jou nog altijd voelt als één groot avontuur, maar ik tegelijkertijd ook geland ben in een ongelofelijk warm nest. Ik loop over van nog veel meer warme gevoelens als ik denk aan hoe we nu van ons huis een thuis aan het maken zijn. Dat betekent veel voor me”, schrijft ze. Hoe lief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)