Sterren op TV
Paleis voor een prikkie Brenda Friesland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Brenda uit Friesland in Paleis voor een prikkie

Brenda uit Friesland doet mee aan Paleis voor een prikkie. In het programma zien we hoe Frank en Rogier er alles aan doen om van een minimaal budget er toch in te slagen om de inrichting van een huis wat op te fleuren. Daarvoor gaan ze op zoek naar creatieve oplossingen.

Brenda in Paleis voor een prikkie

Brenda uit Friesland is te zien in Paleis voor een prikkie. Brenda woont samen met haar vijf kinderen in een eengezinswoning. Het huis ziet er aardig verwaarloosd uit en dat is ook niet heel goed. Brenda heeft als alleenstaande moeder de zorg over haar vijf kinderen en is ook nog eens aan het werk. Haar baan levert echter niet genoeg geld op om ook een vrij leven te kunnen leiden en dus moet ze iedere maand weer haar uiterste best doen om alle rekeningen te kunnen betalen.

Veel geld voor het huis blijft er dan ook niet over. Gelukkig schieten Frank en Rogier haar nu te hulp in Paleis voor een Prikkie. Met 250 euro slagen zij erin om het verwaarloosde huisje weer nieuw leven in te blazen. Of ze dat ook lukt, komen we op zondag 21 januari vanaf 20.30 uur te weten.

Lees ook: Frank en Rogier, bekend van Steenrijk Straatarm