Sterren op TV
Brandy in Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Brandy in Ex On The Beach Double Dutch

Brandy, kwam in aflevering 5 van ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’ het strand op . Ze kwam als ex van Marc-Junior het strand op lopen. Naar eigen zeggen ‘’Dit is mijn gevoeligste ex’’. Ze hadden 3 maanden voordat hij vertrok naar Mexico een relatie.

Toen Brandy en Marc-Junior een relatie hadden, ging hij meerdere keren vreemd. Het was een emotioneel weerzien op het strand. De pas 18-jarige Brandy vroeg aan haar ex ‘’Ga je dit keer wel eerlijk zijn?’’.

Marc-Junior, één van de smaakmakers van dit seizoen gaf toe dat hij slechte dingen heeft gedaan. Hij zag het niet als relatie, hoewel de 23-jarige zijn inmiddels ex-vriendin zelf ‘verkering’ vroeg.

Het was vanaf een op de andere dag ineens uit. Ze was echt verliefd, hij bleek niet echt verliefd te zijn.

Inhoudsopgave

Huilen op het strand

Dat het voor zowel Brandy als Marc-Junior nog gevoelig ligt, is wel duidelijk.  Toen deze 18-jarige schoonheid het strand op kwam lopen, vroeg ze direct aan haar ex ‘’Ben je tegen deze meiden wel eerlijk geweest?’’, zijn antwoord hierop was ‘Ja’.

Omdat Marc-Junior ontkende dat hij vreemd was gegaan, vroeg Brandy zich af waarom hij niet eerlijk is. Uiteindelijk stond Brandy huilend op het strand. Ze vindt het moeilijk dat hij nog steeds niet eerlijk is. Brandy, vindt het nog steeds echt kut.

Op date met Lex en Dylan

De gevoeligste ex van Marc-Junior mocht ze bepalen met wie ze op date ging met haar ex of de andere twee mannen. Ze koos uiteindelijk om op date te gaan met Lex en Dylan.

Toen Marc-Junior de villa in kwam, en hij Ellen vertelde dat hij vol voor haar ging, werd ze blij. Volgens Joey was het ‘’eerst zien, dan geloven’’.

Geen makkelijker eter

De 18-jarige Brandy vertelde dat ze geen makkelijker eten is. Ze lust namelijk geen varkensvlees, vis en pizza. Op hun date gingen ze sushi maken, dit lukte Brandy niet. De mannen gingen een wedstrijdje doen.

Interesse in Lex

Brandy, had direct interesse in Lex. HIer waren haar ex Janey en Jonna niet blij mee, ze gooiden zijn mataras in het water.