Sterren op TV
Hennie Brandon My First Holiday!

Brandon en Hennie Scheper uit My First Holiday!

Brandon en Hennie Scheper zijn te zien in My First Holiday! Moeder Hennie en haar zoon Brandon zijn er door de financiële situatie nog nooit in geslaagd om naar het buitenland op vakantie te gaan. Jamai Loman laat daar als presentator van My First Holiday! verandering in komen. Het duo wordt naar Mallorca gestuurd waar ze ook kunnen rekenen op een cruiseschip-ervaring.

Wie zijn Brandon en Hennie?

Brandon en Hennie zijn direct in de eerste aflevering van My First Holiday op RTL 5 te zien. De achttienjarige Brandon woont samen met moeder Hennie in Klazienaveen. De jongeman studeert aan het Drenthe College te Emmen voor zorgverlener. Daarnaast is hij als vrijwilliger werkzaam voor De Noorderbrug. Ook moeder Hennie werkt als vrijwilliger. Samen moeten ze leven van een uitkering.

Een vakantie zat er tot voor kort dan ook niet in voor Brandon en Hennie, totdat Jamai op de proppen kwam. “We zijn nog nooit op vakantie geweest, want vakantie is gewoon hartstikke duur. Dus buitenland komt niet aan bod”, vertelde Hennie. Ook haar zoon was nog nooit in het buitenland geweest. Verder weg dan Amsterdam gingen de uitjes van Brandon niet.

Brandon en Hennie naar Mallorca

In My First Holiday! zien we dat Brandon en Hennie naar Mallorca gaan. Het duo kan genieten van een luxe cruise over de Middellandse Zee. Waar Brandon vooral van kan genieten, zijn alle historische gebouwen. Hennie komt op haar beurt vooral tot rust. Al was dat best nog lastig, omdat een vliegreis haar absoluut niet beviel. “Ik heb nog nooit in het vliegtuig gezeten. Een beetje angstig, beetje hoogtevrees”, vertelde ze daarover. Uiteindelijk hebben moeder en zoon echter prima genoten van de eerste vakantie in het buitenland. “Het is een hele ervaring om dit mee te maken”, vertelde Hennie, die ook nog eens een droom van Brandon in vervulling zag gaan. De jongeman die graag zingt, mocht optreden voor een uitzinnig cruiseship-publiek.

In aflevering 1 van My First Holiday! zijn ook Eugène en Kelly te zien.