Sterren op TV
Bram van der Heijden Luuk Visser CMC Centraal Medisch Centrum

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2016

Bram van der Heijden is Luuk Visser in CMC

Bram van der Heijden is één van de acteurs die een belangrijke rol heeft gekregen in de ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. De talentvolle acteur had in het verleden ook al wat andere klusjes, maar CMC is tot op heden de grootste serie waar Bram in acteert. Een ander televisieprogramma waarvan je Bram zou kunnen kennen, is Rembrandt en ik. Ook speelde hij in de film Horizon.

Bram van der Heijden is Luuk Visser in CMC

Bram van der Heijden heeft een grote rol te pakken in de serie Centraal Medisch Centrum. Voor de ziekenhuisserie kruipt Bram regelmatig in de huid van dr. Luuk Visser. Alhoewel hij er altijd voor zijn patiënten is, blijkt Luuk zijn leven zelf niet helemaal op de rit te hebben.

Hij slaapt tenslotte iedere nacht in het ziekenhuis. Waar we in de serie ook al gauw achterkomen, is dat hij net uit een relatie komt. Visser was tenslotte eerst samen met Noor (Lieke van Lexmond), die tegenwoordig in de serie een relatie heeft met chirurg Jacob Weijermans (Vincent Croiset). In onderstaande video zien we Bram van der Heijden in actie als Dr. Luuk Visser.

Bram van der Heijden in het dagelijks leven

De in Amsterdam woonachtige Bram heeft in het verleden op het Theresia Lyceum gezeten. Daarna ging hij studeren aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sindsdien hebben we Bram vooral voorbij zien komen op het toneel. Van der Heijden was onder andere te zien in Orlando, Een Kleine Zeemeermin, Niet Ik, Tramlijn Begeerte, Het Proces en Er Moet Licht Zijn.

Ook was hij dus al te zien in de serie Rembrandt en Ik en in de film Horizon. Het zou ons niets verbazen als Bram van der Heijden in de toekomst nog meer naam gaat maken als acteur. Om te beginnen heeft hij met CMC alvast een podium om zich te laten zien.

Bram van der Heijden is te volgen via Facebook.