Sterren op TV
Bram Houg The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Bram Houg hunk in The Voice of Holland

Bram Houg heeft de coaches in The Voice of Holland betoverd met zijn stem in The Voice of Holland. Hij koos voor het nummer When We Were Young van Adele om de coaches omver te blazen in The Voice of Holland. En met succes. Hij slaagde erin om alle vier de coaches voor zich te winnen, waarna hij zelf de keuze mocht maken met welk team hij de battles in wilde gaan. Zijn keuze ging uit naar Team Sanne Hans.

Bram Houg verrast

Bram Houg werd op een speciale manier verrast omtrent zijn deelname aan de Blind Auditions. Zijn familie had kaartjes geregeld voor de Lion King. Eenmaal in de zaal zag Bram al snel dat Jamai Loman present was. Op dat moment had Houg al zo’n gevoel dat het weleens om hem zou gaan. Jamai liet het hele publiek staan, waarna hij langzaam aan een aantal mensen wegstuurde.

Totdat alleen Bram Houg nog stond. De zanger mocht vervolgens naar voren komen, waar een geweldige verrassing op hem te wachten stond. Bram kreeg te horen dat hij geselecteerd is voor de Blind Auditions van The Voice of Holland. Vol met spanning mocht hij voor het hele publiek nog even een klein stukje van een liedje zingen.

Bram Houg in The Voice of Holland

Bram Houg uit Goes doet nu mee aan The Voice of Holland. Hij heeft net zijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management afgerond, maar heeft het idee dat er meer uit te halen valt. “Toch een beetje het gevoel van ‘is dit het nou’, werken, sporten, stappen. Stiekem zou ik wel fulltime artiest willen worden, zien of ik er meer uit kan halen. Anders blijft het altijd in mijn hoofd. Het is nu of nooit”, vertelde hij bij PZC.

Tijdens zijn Blind Audition zong Bram het liedje When We Were Young van Adele. Hij zag alle stoelen voor hem draaien. Zijn voorkeur ging uiteindelijk uit naar Sanne Hans als zijn coach.

Bram Houg is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.