Sterren op TV
Bram Boender House of Talent Idols

Bram Boender in House of Talent na Idols

Bram Boender doet mee aan House of Talent. De zanger leerden we eerder al kennen in Idols waar hij de harten van vele vrouwen heeft gestolen met zijn looks. Nu doet hij mee aan een nieuwe talentenjacht en het is de vraag of hij de mensen daar net zo weet in te pakken als in Idols.

Bram Boender in House of Talent

Bram Boender is te zien in House of Talent. Bram is 22 jaar oud en één van de talentvolle muzikanten die een poging wil wagen om het te schoppen tot House of Talent. In totaal doen liefst twaalf kandidaten mee aan het programma. Acht daarvan krijgen de kans om te wonen in House of Talent waar ze 24/7 aan hun muziekcarrière kunnen werken.

Het is een droom die Bram Boender maar al te graag uit ziet komen. Hij is dan ook duidelijk over zijn beweegredenen om mee te doen en waarom uitgerekend hij gekozen moet worden om in House of Talent terecht te komen. “De reden waarom ik in House of Talent moet, is omdat ik een heel veelzijdige artiest ben en de full package heb.”

Bram Boender in Idols

Bram Boender was in 2017 al te zien in Idols. Bram volgde in het verleden een artiestenopleiding, maar toen hij merkte dat zijn carrière als muzikant een beetje stil begon te liggen, besloot hij voor deelname aan de talentenjacht te gaan. Al snel bleek dat zeker geen verkeerde keuze te zijn geweest van Bram.

De jury was laaiend enthousiast over de auditie van Bram. Hij schopte het zelfs tot de finale van de talentenjacht, waar hij het opnam tegen Mitch en Julia. Uiteindelijk ging Julia er met de hoofdprijs vandoor en eindigde Bram als tweede. Of hij het in House of Talent ook zover schopt, is nog even de vraag.

Bram Boender is te volgen op Facebook en Instagram.