Sterren op TV

Bram Birkhoff de man van Daphne Lammers

Bram Birkhoff is de man van Daphne Lammers, een Nederlandse televisiepresentatrice van onder meer RTL Nieuws. Op 30 juni 2011 bekroonden de twee hun liefde door elkaar het ja-woord te geven. Bovendien hebben ze twee kinderen samen: Puck en Koosje.

Bram Birkhoff man Daphne Lammers

Op die heugelijke dag reageerde Daphne Lammers in gesprek met RTL Boulevard over haar kersverse man Bram Birkhoff: “Hij was er om half twaalf, toen hoorde ik gepruttel van de mustang, en toen om half 1 kwam ik de trap af en daar stond hij met de kinderen. Nou, dan wordt het wel ineens heel echt, ik vond het wel een heel ontroerend moment.”

Inmiddels hebben Daphne Lammers en man Bram Birkhoff ook twee kinderen: Puck en Koosje. Aan KekMama vertelde Daphne al eens over het moederschap: “Ik ben ambitieus in mijn werk, maar ook in het moederschap. Ik wil het allebei goed doen. Na een week op de nieuwsredactie stort ik me dan ook op mijn gezin. Vanwege dat moederlijke schuldgevoel, inderdaad. Want in die week dat ik werk, schiet ik voor mijn gevoel in alles tekort.”

“Ik kan ze niet ophalen uit school, ben niet bij een toneeluitvoering en geef ze pas een nachtkus als ik ’s avonds thuiskom. Daarom ren ik als ik vrij ben naar de schooltuintjes, ga mee op schoolreisje en help mee op het schoolpleinfeest. Ik vind dat mijn dochters in een heel leuke fase zitten. Ze zijn ouder, dat hele verzorgende is er vanaf. Ze kunnen zichzelf aankleden, hebben bijna al hun zwemdiploma’s en vinden het nog leuk met me op stap te gaan. Er is iets meer rust in de tent. En daardoor ook steeds meer in mezelf.”

Bram Birkhoff en Daphne Lammers zijn getrouwd en hebben kinderen

Bram Birkhoff heeft gestudeerd op het grafisch lyceum in Rotterdam. In 2006 begon hij zijn eigen bedrijf, Studio Birkhoff, dat tien jaar later zijn deuren sloot. Wel runt Bram nog altijd het bedrijf DGO Concept, Identiteit en Communicatie. Ook had de geboren Utrechter nog jobs als name art director bij Acato en Itonomy.

Daphne Lammers presentatrice RTL Nieuws

Daphne Lammers dook in de boeken op de Utrechtse School voor Journalistiek. Al snel belandde ze bij RTL, onder meer namens RTL Nieuws en 5 In Het Land. Later werd ze ook een vertrouwd gezicht van EditieNL en tegenwoordig is ze nieuwslezeres voor RTL Nieuws.

Bovendien runt Daphne nog haar eigen communicatiebureau genaamd Daphne Lammers Communicatie. Wat dat betreft heeft ze dus genoeg gedeelde interesses met haar man Bram Birkhoff.

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze stad ❤️ deze zon ☀️???? @heidipetter #sevilla #bijtanken #vitamined

Een bericht gedeeld door Daphne Lammers RTL (@daphnelammersrtl) op

Afbeeldingsresultaat voor bram birkhoff

Afbeeldingsresultaat voor bram birkhoff