Sterren op TV
Simone Jayn Oh Oh Daar Gaan We Weer

Boyd is nieuwe hunk in Utopia

Boyd is de nieuwste hunk uit Utopia. Deze 29-jarige jongeman houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zetten van tatoeages en dat is ook hetgeen hij in Utopia wil blijven doen. Daarnaast wil hij het in Utopia ook gezelliger maken door één keer per maand Roast Topia te houden. Daarin mag iedereen op een grappige wijze laten weten wat hij of zij van de andere inwoners vindt.

Boyd in Utopia

De 29-jarige Boyd is afkomstig uit Purmerend en koos er onlangs voor om zich in te schrijven voor Utopia. Nadat hij als visumhouder al plaats mocht nemen op het terrein, kreeg hij uiteindelijk te horen de nieuwe inwoner te worden. Daarbij is het niet de bedoeling dat Boyd stil gaat zitten. Hij is bezig met het ontwerpen van een speciale tattoo voor Utopia en wil op het terrein dan ook de tattooshop heropenen om geld te verdienen.

Daarnaast gaat Boyd ook aan de slag met Roast Topia, waarmee hij zelf direct al begonnen is. Tijdens Roast Topia mag iedere inwoner op een grappige manier vertellen hoe hij écht over de andere inwoners denkt. Met dat maandelijkse event hoopt Boyd erin te slagen om de sfeer onderling te verbeteren. Boyd haalde tijdens zijn voorstelvideo voor Utopia overigens ook direct een voordeel uit de wereld. “Ik weet wat jullie nu denken: Ik zie er heel imponerend uit, maar eigenlijk ben ik een heel lieve gozer”, aldus Boyd.

Boyd in het dagelijks leven

Boyd is woonachtig in Hem, een plekje in Noord-Holland. Daar timmert hij al jarenlang aan de weg om iets te maken van zijn leven. Tot op heden is dat aardig gelukt. In het dagelijks leven is Boyd druk aan het tatoeëren. Niet alleen daar blijkt deze creatieveling goed in te zijn, hij kan ook prima schilderen, kalligraferen en goed uit de voeten met graffiti.

Mocht Boyd niet bezig zijn met deze creatieve bezigheden, dan is de kans groot dat je hem treft tijdens een sportactiviteit. Tennis, golfen, skateboarden, kitesurfen, Boyd vindt het allemaal te gek.