Sterren op TV
Boy de Leede, Quint de Bock en Kalvin Higero Hot Summer

Boy, Quint en Kalvin van Hot Summer

Boy de Leede, Quint de Bock en Kalvin Higero zijn de vier heren die ervoor hebben gekozen om mee te doen aan Hot Summer. De drie mannelijk deelnemers zijn allen single en zij zitten een week lang opgesloten met vier vrijgezelle dames. Wat er vervolgens gebeurt, is sinds 8 oktober te zien bij Secret Circle, op Ziggo-kanaal 791. Ook kun je terecht bij de officiële website van de zender als je niet over het Ziggo-kanaal beschikt. Zimra Geurts is de presentatrice van Hot Summer.

Inhoudsopgave

Boy de Leede van Hot Summer

Boy de Leede is één van de heren die zich op heeft laten sluiten in een huis met een viertal vrijgezelle dames. Waarom deze jongeman nog vrijgezel is, is ons echter een groot raadsel. Boy, die over een flinke spiermassa beschikt, is in Den Haag geboren en getogen en woont ook tegenwoordig nog altijd in de stad achter de Duinen. In het dagelijks leven is de kans groot dat je Boy tegenkomt als model.

Hij volgde in het verleden weliswaar een schildersopleiding, de kans lijkt klein dat hij ook echt iets gaat doen met dat diploma. In 2015 behoorde Boy al eens tot de deelnemers van Men Universe. Hij schopte het daar zelfs tot de finale. Tegenwoordig zien we hem vooral in actie als promotie model en als bartender. Secret Circle stelde Boy al voor als: “Boy de Mooiboy! Hij doet zijn naam dan ook zeker eer aan. Zijn versiertrucs zijn Guinness Book of records waardig, dit wordt ons vrij snel duidelijk.”

Boy de Leede is te volgen op Facebook en Instagram.

Kalvin Higero van Hot Summer

Kalvin Higero, die door Secret Circle regelmatig Calvin wordt genoemd, is ook te zien in Hot Summer. Deze jongeman is in het dagelijks leven assistent adviseur annex commercieel medewerker bij De Hypotheker. De in Maarssenbroek woonachtige Kalvin volgde in het verleden een opleiding aan het MBO Utrecht.

Daar werd hij opgeleid tot juridisch medewerker. Door Secret Circle werd deze jongeman alvast voorgesteld. “Mediator Calvin was onmisbaar in onze exotische Hot Summer Villa! Met zijn chille vibe wist hij nabije ontploffingen in huis te voorkomen… of toch niet altijd?”, aldus de zender op Twitter.

Kalvin Higero is te volgen op Facebook en Instagram.

Quint de Bock van Hot Summer

Quint de Bock is ook één van de mannelijke deelnemers aan het programma Hot Summer. Deze jongeman blijkt werkzaam in de beveiliging. De Instagram-omschrijving van QdBock maakt ons het één en ander duidelijk.

Zo beschrijft hij zich als een fitness-liefhebbers en is hij ‘soms’ op televisie te zien. Daarbij valt uit de posts van Quint op te maken dat hij zich niet alleen bezighoudt met fitness, maar dat hij ook erg op zijn voeding let.

Quint de Bock is te volgen op Facebook en Instagram.

Boy de Leede

Quint de Bock

Kalvin Higero