Sterren op TV
Boy de Leede Temptation Island Hot Summer

Boy de Leede in Temptation Island na Hot Summer

Boy de Leede is een nieuwe verleider in Temptation Island. Nadat de hunk eerder al te zien was in Hot Summer, heeft hij ook de stap gezet naar Temptation Island waarin het de bedoeling is dat hij Lize, Rosanna, Lisa en Jolien weet te verleiden om vreemd te gaan. Na Quinten Claeys, Karim Leone, Ken Stoffers, Dylan Aerts, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Kevin van Schie komen nu ook Boy en Ardian op het eiland in Thailand aan om eens flink rotzooi te trappen.

Boy de Leede in Temptation Island?

Boy de Leede zit sinds de vijfde aflevering van Temptation Island in het programma. De vier dames kregen de vraag voorgelegd of ze zelf een date wilde uitkiezen voor de dag of dat ze voor een verrassing gingen. Rosanna koos maar al te graag voor de verrassing en stond plots oog in oog met Boy, één van de nieuwe vrijgezellen van het programma.

Over hem was ze erg te spreken. “Dat was wel een hele lange jongen van twee meter. Hele spontane uitstraling. Het was gewoon een spontaan gesprek. We kwamen ook snel te weten dat we dichtbij elkaar wonen en wel een beetje dezelfde interesses hadden qua feestjes. Het was geen dood gesprek, het was wel gezellig”, vertelde de vriendin van Alex.

Wie is Boy de Leede?

Boy de Leede is 26 jaar oud en is in het dagelijks leven werkzaam als schilder. De hunk is echter ook regelmatig in de sportschool te vinden en dat kunnen we ook wel terugzien aan zijn gespierde lichaam. Boy schijnt in tien jaar tijd al meer dan 250 bedpartners verzameld te hebben en is nog altijd niet klaar met zijn jacht.

In zijn stad Den Haag wordt hij dan ook wel de Channing Tatum van Nederland genoemd. Ook schopte Boy het al eens tot de finale van Men Universe.

Boy de Leede is te volgen via Instagram en Facebook.