Sterren op TV

Boukje Vogel vrouw van Ellie Lust

Boukje Vogel is de vrouw van Ellie Lust, een Nederlandse televisiepresentatrice en voormalig politiefunctionaris. De twee zijn in 2005 getrouwd. Eerder had Ellie al een relatie met jeugdliefde Jolanda, maar ze verliet haar omdat ze verder wilde met Boukje.

Boukje Vogel vrouw Ellie Lust

Ellie Lust was nog samen met Jolanda, tot ze Boukje Vogel tegenkwam bij een volleybalwedstrijd. “Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen”, blikte Ellie al eens terug in het blad Libelle.

In 2000 werd het officieel, en vijf jaar later trouwden Ellie Lust en Boukje Vogel. In 2007 werd er bij laatstgenoemde borstkanker geconstateerd, maar inmiddels is ze weer helemaal gezond. “Ik ben altijd blij geweest dat we toen al getrouwd waren.”

Boukje Vogel, de vrouw van Ellie Lust, had borstkanker

“Ik heb altijd gevoeld dat het toch anders is om binnen te komen als de vrouw van de patiënt dan als de vriendin. Iedereen kan de vriendin zijn, maar er is maar één haar vrouw. (…) We zijn een heel goed team, zo voelt het. Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.”

Ellie Lust van politiefunctionaris naar BN’er

Jarenlang was Ellie Lust een hoge functionaris bij de politie. Ze stond wel de media te woord en kwam dus vaak op tv, maar pas écht bekend werd ze na haar deelname aan Wie Is De Mol? Even later legde Ellie haar taken bij de politie neer en ging ze zich richten op het maken van televisieprogramma’s.

Tegenwoordig kennen we Ellie Lust van programma’s als Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel en Ellie aan de verkeerde kant. Ongetwijfeld zat haar vrouw Boukje Vogel, zelf werkzaam als Orthomoleculair & PNI therapeut bij ProPaleo, bij alle programma’s telkens weer enorm trots op de bank te kijken.