Sterren op TV
Danielle Bouke Help, Mijn Man is Klusser!

Bouke en Danielle in Help, Mijn Man is Klusser!

Bouke en Danielle doen mee aan Help, Mijn Man is Klusser!. De aflevering werd twee jaar geleden voor het eerst uitgezonden door RTL4. In de aflevering zagen we toentertijd dat het voor Danielle echt klaar was. Tien jaar geleden begonnen ze met verbouwen en vandaag de dag is de verbouwing nog altijd niet klaar.

Bouke en Danielle in Help, Mijn Man is Klusser!

Bouke en Danielle doen mee aan Help, Mijn Man is Klusser! Bouke en Danielle zijn tien jaar geleden begonnen aan de verbouwing van een oude boerderij. De twee waren optimistisch dat ze er een mooie plek van konden maken, maar inmiddels is Danielle er helemaal klaar mee. Nog altijd is de boerderij niet klaar en lijkt het ambitieuze plan in het water te zijn gevallen.

De verbouwing is inmiddels flink vertraagd en het is nog maar de vraag wanneer de boerderij ooit omgetoverd is tot een droomhuis. Danielle heeft de hulp van Help, Mijn Man is Klusser! ingeschakeld en hoopt dat Bouke nu eindelijk aan de slag gaat, maar dan slaat de twijfel bij Danielle ineens toe.