Sterren op TV
Bonita van Nijen Holland's Next Top Model HNTM

Bonita van Nijen in Holland’s Next Top Model 2017

Bonita van Nijen probeert het te maken als model in Holland’s Next Top Model. De jongedame met bruin haar wordt op het eerste oog niet zo snel als model gezien, maar ze blijkt zeker iets in petto te hebben. De in Zwolle geboren en tegenwoordig in Wolvega woonachtige Bonita blijkt wel al een heel levensverhaal te hebben.

Bonita uit HNTM werd gepest

Dat Bonita van Nijen de stap naar Holland’s Next Top Model heeft gezet, is gezien haar verleden een grote stap te noemen. Bonita werd vroeger namelijk erg gepest en gezien als dat ‘dunne rare meisje’. Ze geeft in de eerste aflevering van HNTM ook aan dat ze zichzelf vroeger nooit knap vond. Toch heeft ze de stap naar HNTM gezet, waarin ze nu niets liever dan haar karakter en persoonlijkheid wil tonen. Voor Bonita is wel nog wat werk aan de winkel. Als ze het als internationaal model wil maken, zal haar Engels toch beter moeten dan in onderstaande video.

Bonita woont nog thuis

De 22-jarige Bonita woont in het Friese Wolvega. Daar woont ze nog bij haar ouders. Veel modellenervaring heeft ze ook nog niet, maar met haar deelname aan HNTM hoopt ze daar verandering in te brengen. In het dagelijks leven heeft Bonita zich nooit echt bezig gehouden met een carrière als model. Ze werkt als vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. In haar vrije tijd is Bonita graag bezig met zingen en dansen.

Bonita van Nijen is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Latanya, Chelsey, Chris, Daila, Fabiola, Jamie, Ritse, Lohrenz, Montell, Milan, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy en Veranique.