Sterren op TV
Boerin Bernice Doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Boerin Bernice Doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

De pas 23-jarige Boerin Bernice doet mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Deze jonge dame runt samen met haar ouders een melkveebedrijf en een paardenfokkerij in het prachtige Zweden.

Inhoudsopgave

Boerin Bernice is op zoek naar haar droomman

Boerin Bernice die woont en werkt in het prachtige Zweden is op zoek naar een man. Ze vindt het lastig om nieuwe mensen te ontmoeten. Vandaar dat ze nog geen man gevonden heeft. De 23-jarige Boering is vooral op hun familiebedrijf te vinden. Ze gaat alleen naar de supermarkt, daarnaast gaat ze 1 keer per maand uit eten met haar vriendinnen. De rest van de maand komt ze niet van de boerderij af.

Gek op paarden

De jonge boerin is gek op paarden. In het familiebedrijf is ze ook verantwoordelijk voor het fokken van de paarden. Daarnaast voert Bernice nog andere werkzaamheden uit. Toch, hebben de paarden een speciale plek in haar hart.

Charmant huis  dat dateert 1200

Bernice, woont samen met haar familie in een prachtig huis dat dateert uit 1200. Om de boerderij heen hebben ze extreem veel grond. Niet alleen haar vader en moeder werken op de boerderij, ook haar broer werkt elk dag mee aan het bedrijf. Ze hebben zelfs een aantal vaste medewerkers.

Melken 360 koeien

Op de grote boerderij melkt de familie elke dag 360 koeien. Hier heeft de familie het elke dag erg druk mee. Om deze reden hebben ze ook een aantal vaste medewerkers aangenomen. Toen de familie 17 jaar geleden emigreerde naar Zweden, hadden ze nog minder koeien. Door de jaren heen is het bedrijf hard gegroeid.

Eigen huis gekocht

Ondanks dat boerin ‘Bernice’ pas 23 jaar oud is, heeft ze nu al haar eerste huis gekocht. Dit staat op 5 minuten lopen van de boerderij. De jonge boerin wilde al een tijdje op haar zelf gaan wonen. Ze heeft nu veel meer vrijheid. 

Dit zijn de andere boeren die meedoen aan Boer zoekt Vrouw Internationaal

Richard,Piet, Haico en Claudia zijn de andere boeren die meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Het programma is vanaf 9 april elke zondag te zien op NPO1. In ons eerder geschreven artikel vertellen we je meer over de deelnemers.