Sterren op TV
Deze boeren doen mee aan Boer Zoekt vrouw Internationaal

Dit zijn boeren van Boer Zoekt vrouw Internationaal

De deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’ zijn bekend. In dit seizoen gaan 5 Europese boeren op zoek naar hun ware liefde. Richard, Bernice, Piet , Haico en Claudia zijn de boeren die meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’.

© KRO NCRV

Inhoudsopgave

Richard doet mee aan Boer Zoekt vrouw Internationaal

De 32-jarige Richard woont en werkt in het prachtige Slowakije. De akkerbouwer is op zoek naar een ‘donders’ leuke meid waarmee hij zijn leven kan delen. Het leven in Slowakije is een groot avontuur. Dit zou hij graag met een vrouw willen delen. In Slowakije heeft hij 1.100 hectare akkerbouwgrond. 

De 23-jarige Bernice doet meet aan Boer Zoekt vrouw Internationaal
© KRO NCRV

De 23-jarige Bernice doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

De bloedmooie Bernice is misschien wel de knapste deelneemster die ooit meegedaan heeft aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. En dan woont ze ook nog in het prachtige Zweden. In dit prachtige land runt zij met haar familie een melkvee- en paardenfokkerij.

Deze jonge dame is op zoek naar een positieve man die met haar een mooi leven wil opbouwen. De ouders van Bernice werken nog steeds mee op de boerderij. Het landgoed waarop ze met haar familie woont dateert uit 1200.

Over enkele maanden gaat ze het huis uit. De prachtige Bernice heeft in haar eentje een vrijstaande woning gekocht. Hier gaat ze wonen met haar hond. Ze hoopt hier uiteindelijk met haar toekomstige man te gaan wonen.

Piet doet mee aan Boer Zoekt vrouw Internationaal
© KRO NCRV

De charmante Piet is boer in Duitsland en zoekt een vrouw

De 63-jarige Piet woont en werkt al een groot deel van zijn leven in Duitsland. Hij runde hier jarenlang een melkveehouderij en akkerbouwbedrijf. Doordat de 63-jarige Piet last kreeg van zijn rug en geen opvolger had, heeft hij zijn boerderij verkocht. Momenteel werkt hij op een boerderij van vrienden.

 Op dit moment is de boer op leeftijd op zoek naar een vrouw waarmee hij nieuwe avonturen kan beleven. De oorspronkelijk Friese piet emigreerde jaren geleden met zijn toenmalige vrouw en 4 kinderen naar Duitsland.

Claudi heeft een melkveehouderij in Normandië
© KRO NCRV

Claudi heeft een melkveehouderij in Normandië

De 57-jarige Claudia is helemaal verliefd op het prachtige Normandië. Ze geniet hier volop van het buitenleven en haar prachtige boerderij. Ze is ook op zoek naar een man die wil genieten van de mooie natuur in Normandië.

Daarnaast, moet hij ook van aanpakken weten. De man van Claudia is overleden, ze werkte vroeger als doktersassistente. Haar man had de droom om naar Normandië te verhuizen. Toen hij overleden is, is Claudia de boerderij alleen gaan runnen.  De 57-jarige Claudia heeft twee prachtige dochters die bij haren wonen in het prachtige Normandië

Haico

De 42-jarige Haico heeft een melkveebedrijf met 220 koeien in het zuiden van Denemarken. De boerderij runt hij met zijn ouders. Omdat zij de leeftijd van 70 jaar bereikt hebben, willen ze het rustig aan gaan doen. Vandaar dat ze vinden dat hun zoon op zoek moet gaan naar een leuke vrouw. Haico, heeft nog nooit een relatie gehad, het zal dus wel even wennen zijn wanneer de vrouwen in Denemarken komen.