Sterren op TV
Boer Robert uit Boer Zoekt Vrouw 2021-2022 wordt vader

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 23 mei 2023

Boer Robert uit Boer Zoekt Vrouw 2021-2022 wordt vader

Boer Robert die we kennen uit ‘Boer Zoekt Vrouw 2021-2022’ wordt vader.  Hij en zijn leuke vriendin Maaike zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Boer Robert heeft zijn huidige vriendin niet ontmoet tijdens Boer Zoekt Vrouw, ze hebben elkaar leren kennen via Instagram. Maaike, stuurde Robert een berichtje, van het een kwam het ander. Nu is Maaike zwanger van hun eerste kindje.

Boer Zoekt Vrouw Robert krijgt samen met zijn vriendin Maaike een kind
© Boer Zoekt Vrouw

Binnenkort samenwonen

Boer Robert en zijn huidige vriendin Maaike wonen op dit moment nog niet samen. Wel, zijn ze van plan binnenkort samen te gaan wonen. Maaike en Robert zijn druk bezig om het huis van Robert op te knappen. Ze willen met de verbouwing klaar zijn, voordat de baby er is. Tussen Maaike en Robert gaat het goed, ook hun huis begint er fraai uit te zien. 

Een nieuwe fase

Voor Maaike en Robert begint straks een nieuwe fase. Ze worden voor het eerst ouders. Dit zal zorgen voor een heel ander leven. Zeker, omdat Robert momenteel, continu bezig is met de boerderij. Hij zal in de komende jaren meer werkzaamheden uit handen gaan geven, zodat hij ook kan genieten van de kleine.

Beelden © Boer Zoekt Vrouw Internationaal