Sterren op TV
Boer Piet doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Boer Piet doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

De 63-jarige Piet doet mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Op dit moment woont en werkt hij in Duitsland. Hij woont al jaren in Duitsland. In dit land had Piet jaren een eigen boerderij, doordat Piet last kreeg van en geen opvolger had, heeft hij zijn boerderij verkocht. Op dit moment werkt hij bij Duitse vrienden. De 63-jarige man geniet meer van het leven.

Piet woont in een klein appartement op de boerderij

De 63-jarige Nederlander woonde jarenlang met zijn ex-vrouw en 4 jonge kinderen op een grote boerderij in Duitsland. Toen hij van zijn vrouw scheidde, zijn de kinderen met haar meegegaan. Piet, heeft daarna de boerderij enkele jaren alleen gerund. Toen Piet zijn boerderij verkocht, moest hij ook verhuizen. De 63-jarige boer woont op dit moment in een klein appartement op de boerderij waar hij werkt.

Dit zijn de andere boeren die meedoen aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Richard, Bernice, Haico en Claudia zijn de andere boeren die meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Deze mannen en vrouwen werken alleemaal in het buitenland. Op 9 april was de eerste aflevering te zien van dit seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’.