Sterren op TV
Boer Hiaco doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Boer Hiaco doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Boer Haico doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. De 42-jarige boer is één van de 5 boeren die meedoet aan dit seizoen. Richard, Bernice, Piet en Claudia zijn de andere boeren die meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’.

Boer Haico is 42 jaar oud en woont al een groot deel van zijn leven in het prachtige Denemarken. Hier runt hij samen met zijn ouders een melkveebedrijf met 220 koeien.

Lees ook: Dit zijn boeren van Boer Zoekt vrouw Internationaal

Inhoudsopgave

Haico is op zoek naar een vrouw

De 42-jarige Haico doet niet voor niks mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Hij is namelijk op zoek naar een vrouw. Omdat zijn ouders beiden de 70 al gepasseerd zijn, willen ze het rustiger aan gaan doen.

Ze verhuizen daarom naar een huis in het centrum van het dorp waar ze nu wonen. Hierdoor zal Haico veel vaker alleen zijn. Zijn vader gunt de jonge boer een vrouw. ‘Anders ben je straks dag en nacht alleen’, het is fijn als er iemand thuis is wanneer je thuis komt. 

Boer in Denemarken

Aan het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’ doen alleen maar Europese boeren mee. Meestal wonen ze al jaren in het buitenland, dat geldt ook voor Haico. Momenteel runt hij met zijn ouders een melkveebedrijf. Elke ochtend moet de jonge boer vroeg uit. Dit compenseert hij ‘s middags. Samen met zijn vader doet hij elke middag een ‘middagslaapje’.

Groot melkveebedrijf

Haico, runt met zijn ouders een immens melkveebedrijf met 220 koeien. Hier is hij samen met zijn vader dag en nacht mee bezig. Zijn toekomstige vrouw moet wel van het ‘boerenleven’ houden. 

Nog nooit eerder een relatie gehad

Ondanks dat Haico al 42 jaar oud is, heeft hij nog nooit een relatie. Hij is zelfs redelijk stil, zijn familie beschrijf hem als ‘verlegen’. Dit helpt niet mee om in het buitenland een vrouw te vinden, daarom doet Haico mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’.