Sterren op TV
Boer Herman Boer Zoekt Vrouw Internationaal BZV Frankrijk

Boer Herman doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Boer Herman doet in het seizoen 2016-2017 mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Deze jongeman uit Frankrijk blijkt in het nieuwe seizoen de jongste boer te zijn die graag brieven ontvangt van geïnteresseerde vrouwen. Herman is 24 jaar oud en woont van de vijf boeren die meedoen aan BZV nog het dichtst bij Nederland. De andere boeren wonen in Roemenië, Texas, Canada en Zambia. Herman runt samen met zijn ouders een melkveebedrijf. In Boer Zoekt Vrouw heeft hij zijn pijlen gericht op Fleur en Anne B. Aan Fleur verloor hij zijn hart.

Inhoudsopgave

Boer Herman doet mee aan BZV

Boer Herman gaat via BZV op jacht naar de vrouw van zijn dromen. Lang woont de jongste boer van Boer Zoekt Vrouw Internationaal overigens nog niet in Frankrijk. Alhoewel zijn ouders en zusje Meike er drie jaar geleden al voor kozen om naar de Cher te Frankrijk te verkassen, ging Herman in eerste instantie aan de slag met een studie in Leeuwarden. Een jaar later besloot hij echter alsnog zijn ouders en zusje achterna te reizen. En alhoewel dat in eerste instantie slechts bedoeld was voor één zomervakantie, bleef hij uiteindelijk plakken in Frankrijk. De twee jongere broers van Herman zijn achtergebleven in Nederland. Zij moeten er daar voor zorgen dat een boerderij draaiend wordt gehouden.

Ondanks dat het leven van een boer vaak aardig druk is, heeft Herman ook tijd over voor zijn hobby’s. Deze 24-jarige jongeman schijnt namelijk graag in de keuken bezig te zijn en dan specifiek met het bakken van taarten. Het maken van een cheesecake is de specialiteit van de op 6 oktober 1991 geboren Herman. Niet voor niets is Heel Holland Bakt dan ook één van de favoriete programma’s van Boer Herman. Daarnaast kijkt hij ook graag naar BZV, Keuringsdienst van Waarde, Overspel, Wie is de Mol? en Penoza.

Boer Herman had andere toekomstplannen

Dat Boer Herman tegenwoordig in Frankrijk woont en daar aan het werk is als boer, is opmerkelijk te noemen. Het zag er namelijk nooit naar uit dat hij aan de slag zou gaan op het land. “Helemaal niet, heel lang niet. Ik wilde echt nooit boer worden, in Nederland. Het leek me voor mij helemaal niets”, vertelde Herman. Nu in Frankrijk is hij alsnog aan de slag gegaan. Hoe dat zo kan? “Gewoon het bedrijf, het totaalplaatje, het werk, meer ruimte en zo. We kunnen een keertje wat uitbreiden als we willen. Ik zou niet meer anders willen.” Zelfs een opleiding werd daar dus voor afgebroken.

De hobby’s van Boer Herman

Niet alleen houdt Boer Herman van het bakken van taarten, ook kun je hem maar zo tegenkomen terwijl hij een andere hobby beoefent: muziekmaken. Zo kan deze boer prima uit de voeten met de nodige blaasinstrumenten, waaronder een koperblazer. Naast dat er overigens de nodige koeien rondlopen op de boerderij van Herman en zijn ouders, kun je ook nog andere dieren treffen. Zo heeft hij ook zes poezen, twee paarden, twee pony’s, één ezel, één konijn, één hond en één kip.

Boer Herman zoekt niet per se Nederlandse vrouw
Boer Herman blijkt absoluut geen kieskeurige man. Deze jonge boer wil graag gaan samenwonen met een leuke vrouw, maar zij hoeft niet per se uit Nederland te komen. “Ze mag ook uit een ander land komen, als ze maar in mijn plaatje past en daarmee bedoel ik dat de brief me aanspreekt”, zo vertelde Herman op de website van BZV. Wel heeft hij een ideaal plaatje. “Ik wil graag samenwonen. Kinderen staan niet bovenaan mijn lijstje. Dat is iets waar je het samen over hebt als je daar aan toe bent. Ik heb echt geen idee of we alles samen moeten gaan doen. Als ik verliefd ben heb je denk ik alles voor elkaar over”, aldus Herman. Zijn toekomstige vrouw hoeft overigens ook niet per se mee te helpen in het bedrijf, al mag dat wel. Tot op heden heeft Herman nog nooit iemand gekust.