Sterren op TV
Bodine Ester Ink Master Meesters van de Lage Landen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 12 januari 2018

Bodine Ester in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Bodine Ester laat zichzelf als tattoo-artiest zien in Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Bodine is nog maar 23 jaar oud, maar nu al een groot talent op het gebied van tattoo’s. De uit Amsterdam afkomstige Bodine heeft dan ook besloten mee te doen aan een talentenjacht. In Ink Master: Meesters van de Lage Landen wordt gezocht naar de beste tattoo-artiest van Nederland en Vlaanderen. De winnaar gaat er met een geldbedrag van 20.000 euro vandoor.

Bodine Ester een waar talent

Bodine Ester is een waar talent te noemen. Ondanks dat ze nog maar 23 jaar oud is en slechts 2,5 jaar bezig is met tatoeëren, behoort ze tot de laatste tien kandidaten in Ink Master: Meesters van de Lage Landen. “Waarom ik ben gaan tatoeëren is omdat ik veel interesse had in tekenen en schilderen en tatoeëren kwam toevallig op mijn pad.”

“Mijn stijl neigt het meest naar neotraditional, alleen dat lukt niet altijd. Omdat daar in Nederland niet altijd even veel vraag naar is.” Het is dan ook niet heel verrassend dat Bodine haar inspiratie doorgaans ook weghaalt bij andere neotraditional tattoo-artiesten. Ook schilderijen kunnen haar aan inspiratie helpen.

Bodine Ester in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Bodine Ester ziet haar deelname aan Ink Master: Meersters van de Lage Landen als een mooie test. “Ik ben vooral benieuwd of ik het aan kan. Of ik onder druk kan presteren en of ik echt daadwerkelijk zo veelzijdig ben als ik denk.”

Ink Master: Meesters van de Lage Landen seizoen 2 wordt vanaf 15 januari uitgezonden op Spike.

Bodine Ester is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen