Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 21 april 2023

Bobbie Visser vriendin van Perry de Man

Bobbie Visser is de vriendin van Perry de Man, een Nederlandse televisiekok op onder meer 24Kitchen. Daar presenteert hij onder meer Wat Eten We Vandaag? Perry vormt een illuster duo met collega en goede vriend Job Pattinasarany in de keuken.

Bobbie Visser vriendin Perry de Man

Bobbie Visser is een knappe roodharige die zicht richt op de wereld van het designen. Bobbie is afgestuurd op Product Design aan het ArtEZ, de Hogeschool voor de Kunsten. Tegenwoordig is ze vooral druk met het ontwerpen van tassen en schoenen, helemaal volgens haar eigen standpunten.

Met haar onlangs uitgebrachte collectie ‘Re_contour’ wil ze de standaarden van de designwereld doorbreken en ‘lichamen op een nieuwe manier uit laten komen en vormen’. De vriendin van Perry de Man poseert vaak zelf ook voor de camera. Leuk is dat naast Bobbie ook Perry nu studeert aan de kunstacademie. Een gemeenschappelijke interesse, dus.

Perry de Man kookt samen met Job Pattinasarany

Al sinds mensenheugenis vormt Perry de Man een duo met Job Pattinasarany. Ook op 24Kitchen zijn ze vaak samen te bewonderen, als ze kijkers aan ideeën voor hun dagelijkse maaltijden helpen. Met hun Rotterdamse tongval, humor, lichamen vol tatoeages en recepten voor ‘luxe shoarmakapsalons’ zijn het twee graag geziene jongemannen op de zender.

Perry de Man op 24Kitchen

Perry de Man runt tegenwoordig zijn eigen zaak De Toko in Rotterdam. Het liefst combineert hij eten met kunst: ‘knutselen met eten’. “Als ik kook krijg ik veel meer waardering voor wat je doet dan wanneer je in een atelier opgesloten zit met al je creativiteit. Ik had mijn doel gevonden: een eigen zaak beginnen”, legde de Rotterdammer al eens uit op de website van 24Kitchen.

Hoe dan ook zal vriendin Bobbie Visser maar wat gelukkig zijn met haar creatieve keukenprins!