Sterren op TV
Bobbie Bodt presentatrice Concentrate

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 april 2017

Laatst Geüpdatet: 11 april 2017

Bobbie Bodt is presenatrice en deel van Concentrate

Bobbie Bodt is presentatrice en bekend van het YouTube-kanaal Concentrate. De blonde jongedame had eigenlijk al van jongs af aan de droom om ooit televisie te kunnen maken en gedurende haar leven vorderde, kreeg ze die gedachte niet meer uit haar hoofd. Het leidde dan ook tot een verhuizing naar Haarlem, zodat ze daar aan de slag kon gaan met de studie Media & Entertainment Management. Eenmaal daarin actief verhuisde Bobbie al gauw van achter de schermen naar voor de camera.

Bobbie Bodt presentatrice Concentrate

Bobbie Bodt is presentatrice van Concentrate. De 24-jarige blondine is net als onder meer Monica Geuze, Thomas Cox en Kaj Gorgels één van de gezichten van het YouTube-kanaal dat onderdeel is van RTL. Op de website van Concentrate wordt Bobbie al omschreven als ‘de vrolijke flapuit’. Ze wordt getypeerd als impulsief en ontzettend stoer en gaat niet snel een uitdaging uit de weg. Bobbie is ook onderdeel van het YouTube-kanaal FERZUZ, waar ze samen met Femke van Leeuwen en Renee van der Schoot online battles opneemt. Daarnaast timmert ze ook aan de weg met haar eigen YouTube-kanaal, waar ze wekelijks een video uploadt.

Bobbie Bodt in 3 op Reis Backpack

Bobbie Bodt hebben we niet alleen via YouTube leren kennen. Ze was ook te zien in het programma BNN 3 op Reis Backpack, waar ze niet zo’n goede voorbereiding voor kende. Toen ze meedeed, had ze tenslotte nog nooit in een tent gezeten. Het opzetten van een tent verliep dan ook niet zonder problemen. Maar toch wilde ze de uitdaging aangaan om per trein met een backpack op haar rug heel Europa te ontdekken. Voor de finale is ze zelfs naar Hongkong vertrokken. Hieronder zien we een video die Bobbie Bodt opnam voor haar deelname aan 3 op Reis Backpack.

Bobbie Bodt is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.