Sterren op TV
Bob Ruby Tygo Kick Verdonk Ik Vertrek Frankrijk

Bob en Ruby Verdonk in Ik Vertrek naar Frankrijk

Bob en Ruby Verdonk zijn in Ik Vertrek naar Frankrijk gegaan. In 2016 zagen we voor het eerst hoe de twee ervoor kozen om Nederland te verruilen voor een nieuw leven onder de Franse zon. Dolgelukkig waren ze met hun keuze, maar dat gold niet voor iedereen. De opa’s en oma’s vonden het toch wel jammer dat Bob en Ruby met kinderen Tygo (10) en Kick (6) vertrokken naar Frankrijk.

Bob en Ruby Verdonk in Ik Vertrek

Bob en Ruby hebben in Ik Vertrek besloten om te vertrekken naar Frankrijk. De twee hebben al jarenlang de droom om een eigen horecazaak te beginnen waar hij als chef aan de slag kan en zij als gastvrouw. Als er een klein restaurant in het Franse Riscle op hun pad komt, besluiten de twee hun kans te grijpen en de tent te huren. Niet veel later verruilen ze Graft voor de Franse zon.

Ruby en Bob nemen ook hun twee kinderen mee. Zowel Tygo van tien jaar als Kick van zes jaar zal een nieuw bestaan opbouwen in Frankrijk. Iets waar de opa’s en oma’s van de kinderen allesbehalve blij mee zijn. Nu zijn ze niet zo snel meer bij hun kleinkinderen en vragen ze zich af of Ruby en Bob het wel alleen redden. En wordt hun huis in Graft uiteindelijk wel op tijd verkocht?

Hoe is het nu met Bob en Ruby uit Ik Vertrek?

Hoe is het nu met Bob en Ruby uit Ik Vertrek? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen. Al gauw na de eerste uitzending van het programma in 2016 kwam er een update van de familie online. Zo ging het in Frankrijk super goed met de kinderen en gaven ze al snel toe het in Frankrijk leuker te vinden dan in Nederland. “De opa’s en oma’s zijn dan ook supertrots op ons alle vier en ze zijn helemaal bijgedraaid wat betreft de onzekerheid over ons leven hier”, vertelde het stel toen al snel.

Ook het restaurant draaide toentertijd prima en in principe geldt dat zelfs vandaag de dag nog. Resto Le Pigeonneau is nog altijd geopend en staat garant voor veel klanten. De reviews voor het restaurant zijn ook bijna altijd positief en ook de taalbarrière was al vrij snel opgelost, mede doordat er aardig wat Franse gasten op het restaurant zijn afgekomen. “Mijn Frans is dan ook super voorruit gegaan en het mooiste compliment is dan ook als Franse gasten dat tegen me zeggen.”

Resto Le Pigeonneau van Bob en Ruby uit Ik Vertrek is te volgen via Facebook.