Sterren op TV
Bob Maarten van der Hoek Models in Cape Town model

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Bob Maarten van der Hoek in Models in Cape Town

Bob Maarten van der Hoek doet mee aan Models in Cape Town. Dit model is waarschijnlijk tot op heden de meest onbekende deelnemer aan het programma. In Models in Cape Town is het de bedoeling dat de modellen in een korte tijd erin slagen om zoveel mogelijk klussen binnen te halen. Ook Bob Maarten van der Hoek doet een poging.

Bob Maarten van der Hoek in Models in Cape Town

Bob Maarten van der Hoek doet mee aan Models in Cape Town. De student aan de Hogeschool van Amsterdam heeft al wel wat klusjes gehad, maar wil graag verder rijken in de modellenwereld. Tot op heden heeft Bob Maarten zelfs al klussen gehad voor Karl Lagerfeld, maar klaar is hij zeker nog niet.

In Models in Cape Town zien we of Bob Maarten erin slaagt om nieuwe klussen binnen te krijgen. Dat hij een aantal weken door zal brengen met andere modellen om hem heen, zal ongetwijfeld voor motivatie zorgen.

Bob Maarten van der Hoek als voetballer

Bob Maarten van der Hoek heeft eerder geprobeerd om een carrière als voetballer op te bouwen. De 22-jarige Bob kwam als aanvaller onder meer in actie voor jeugdteams van Feyenoord en FC Utrecht. Uiteindelijk werd het hem echter niet voor Bob in de voetbalwereld. Nu kan hij in de modellenwereld een nieuwe uitdaging aangaan.

Bob Maarten van der Hoek is te volgen via Instagram.

Deelnemers Models in Cape Town: Cherie Fransen | Michelle Zwaal | Rien Welsink | Veroni Leijnse | Farrieda Smit | Montell van Leijen