Sterren op TV
Bo Soetaert Temptation Island verleidster

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 31 januari 2017

Bo Soetaert in Temptation Island 2017

Bo Soetaert is voor Temptation Island 2017 afgereisd naar Thailand, om het daarna vier kerels met een relatie heel moeilijk te maken. Haar opdracht was duidelijk: verleid de mannen, om te zien of ze hun vriendin trouw zullen blijven.

Bo Soetaert in Temptation Island 2017

Bo Soetaert doet alleen maar aan Temptation Island 2017 mee om daadwerkelijk relaties kapot te maken. Volgens haar kan namelijk geen enkele vrouw haar vriend vertrouwen, want iedere man heeft dezelfde achilleshiel. “Ik ben hier om aan te tonen dat iedere kerel een zwak punt heeft”, vertrouwde ze de makers van Temptation Island toe, terwijl ze een cocktail dronk. Bo Soetaert trekt de gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan Temptation Island behoorlijk omlaag. Tijdens de opnames van Temptation Island 2017 in Thailand was Bo namelijk pas negentien jaar.

Dat Bo Soetaert zo jong is, wil echter niet zeggen dat ze de meest verlegen verleidster van de groep is. Bij de eerste kennismaking met de mannen (Jefferson, Herbert, Merijn en Niels) trok ze gelijk haar rokje omhoog, om haar billen te laten zien. Niet alleen de mannen stonden met open mond te kijken. Op een andere boot stonden de vriendinnen van de kerels jaloers toe te kijken. Even later had de brunette een keiharde boodschap voor de meiden. “Is iemand van jullie al eens een keer bedrogen? Anders wordt dat nu je eerste keer”, sprak Bo dreigende taal. De openingszin van Bo was overigens minder indrukwekkend: “Ik ben Bo en voor die meisjes ben ik geen cadeau.”

Bo Soetaert heeft nu zelf een relatie

Na de opnames van Temptation Island werd Bo Soetaert zelf verliefd en inmiddels heeft ze zelf een relatie. In Thailand vond ze het maar wat heerlijk om te wroeten in relaties, maar nu is Bo zelf dus niet meer vrijgezel en zit ze ooit misschien wel in hetzelfde schuitje als de vier dames (Lize, Lisa, Jolien en Rosanna) met een relatie. Sinds begin december 2016 gaat Bo Soetaert namelijk met Nick A Velli, blijkt op de Facebook-pagina van Bo. Vlak voor de opnames van het programma had ze óók al een relatie.

Voorafgaand aan de eerste aflevering van Temptation Island 2017 sprak HLN.be met de vader van de jonge studente uit het Belgische Veurne. Hoewel hij liever had gezien dat dochterlief aan een ander programma had meegedaan, steunt hij haar wel. “Ik vind dat je je kinderen de ruimte moet geven om ‘op hun bek te gaan. Ik kan niet zeggen dat ik trots op haar ben, want ik besef ook wel hoe gewaagd het is. Maar het is haar leven.” Volgens de vader van Bo hoopt zijn dochter via Temptation Island haar grote doorbraak te beleven als Bekende Vlaming. “Ze droomt al zo lang van wat bekendheid. Die ‘BV-toestanden.”

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Manouh, Saartje, Rowena, Danyla, Parastoo, Pommeline en Ashley.

Bo Soetaert is te volgen via Instagram en Facebook.