Sterren op TV
Bo, Jamaal, Danie, Danny, Yvonne, Iem Team Blauw Dat Wordt Oorlog!

Bo, Jamaal, Danie, Danny, Yvonne en Iem in Team Blauw Dat Wordt Oorlog!

Bo, Jamaal, Danie, Danny, Yvonne en Iem vormen Team Blauw in Dat Wordt Oorlog! In de realityserie zien we hoe twee teams volledig tegen elkaar op worden gezet, zonder dat ze dat zelf weten. In het sociale experiment, waarbij Jan Versteegh de presentator is, wordt gekeken of normale mensen in staat zijn om oorlog met elkaar te voeren als de juiste middelen worden ingezet om afgunst en haat te creëren. Zelf denken de kandidaten dat ze meedoen aan een realityserie, maar al gauw blijkt de vork anders in de steel te zitten.

Inhoudsopgave

Bo de Jong in Dat Wordt Oorlog

Bo de Jong is één van de dames uit Team Blauw in Dat Wordt Oorlog! Ze dacht mee te doen aan een realityserie, maar belandde plots in Team Blauw dat oorlog voert met Team Rood. “Wat een ervaring was dit!”, schreef Bo al over haar deelname. “Wanneer je denkt mee te doen aan een reality game, maar dan om ontbijt moet gaan vechten”, klonk het ook al. In het dagelijks leven houdt de 21-jarige Bo zich met heel andere dingen bezig. De in Vlaardingen woonachtige jongedame studeert maatschappelijke zorg jeugd en gezinswerk aan het ROC Mondriaan in Den Haag.

Bo de Jong is te volgen via Instagram en Facebook.

Jamaal Duine in Dat Wordt Oorlog!

Jamaal Duine behoort ook tot Team Blauw in Dat Wordt Oorlog! Hij schoof voordat het programma werd uitgezonden al aan bij Pauw om erover te spreken. Met een leugentje werd Jamaal naar het programma gelokt. “Ik dacht eigenlijk dat ik in een soort horrorverhaal terechtkwam, met allemaal kelders en bossen en whatever. Maar dat bleek dus niet zo te zijn.” Na afloop had de 21-jarige Jamaal ook flinke verwondingen, zo gaf het model toe. “Ik heb er veel schrammen aan over gehouden. Maar het was wel spannend en fel. Ik werd voornamelijk wel om mijn geaardheid (Jamaal is biseksueel) en etniciteit wel veel uitgescholden en veel dingen werden er over en weer geroepen over en weer. Dat werd wel fel op een gegeven moment.”

Jamaal Duine is te volgen via Instagram en Facebook.

Danie in Dat Wordt Oorlog!

Danie alias Daniel Cathalina zien we ook voorbij komen in Dat Wordt Oorlog! De in Willemstad geboren Danie kunnen we typeren als een sportief type. Hij houdt zich graag bezig met Mixed Martial Arts en is regelmatig actief op de nodige toernooien. Ook heeft Danie, die tegenwoordig woonachtig is in Tilburg, in het verleden de nodige raps en videoclips opgenomen. Vanaf dinsdag 25 april zien we Danie vier weken lang in Team Blauw in Dat Wordt Oorlog!

Danie is te volgen via Instagram en Facebook.

Danny Den Otter in Team Blauw

Danny Den Otter is ook ingedeeld in Team Blauw. De in Lienden geboren en woonachtige Danny zag deelname aan een realityserie wel zitten, maar had ongetwijfeld niet verwacht dat hij in Dat Wordt Oorlog! terecht zou komen. Toch zou zijn achtergrond wel wat kunnen helpen. Danny werkt bij de Koninklijke Landmacht en probeerde als niet BN’er ook een plekje in Expeditie Robinson te regelen. “Het lijkt me geweldig om met BN’ers op een eiland te zitten. Met wie? Ali B. Vind ik vet en Giel van StukTV lijkt me ook een sympathieke jongen”, vertelde Danny daarover in gesprek met Metro. Mogelijk dat hij die kans in de toekomst nog eens krijgt.

Danny Den Otter is te volgen via Instagram en Facebook.

Yvonne Versluijs in Dat Wordt Oorlog!

De sportieve Yvonne Versluijs zien we ook terug in Dat Wordt Oorlog! De 24-jarige studente geneeskunde plaatst op Instagram regelmatig wat ze uitspookt. Ze is druk bezig met haar coschappen, maar maakt ook altijd tijd om te sporten: Snowboarden, skeeleren, poolen en zelfs rugby, het komt allemaal voorbij. In Dat Wordt Oorlog! gaan we zien hoe de rol van Yvonne is in Team Blauw.

Yvonne Versluijs is te volgen op Instagram en Facebook.

Iem Biyati in Dat Wordt Oorlog!

Iem Biyati had geen idee waar ze in terecht kwam toen ze met Team Blauw plots in Dat Wordt Oorlog! was beland. “Wanneer je denkt mee te doen aan een reality game serie voor BNN en dan ineens met onbekenden moet vechten om kaas”, plaatste ze recent op Facebook. In het dagelijks leven is de in Amsterdam geboren en tegenwoordig in Haarlem woonachtige Iem werkzaam als portier bij Gezondheidscentrum Schalkwijk. Eerder rondde ze haar opleiding Veiligheid en Vakmanschap af.

Iem Biyati is te volgen via Instagram en Facebook.