Sterren op TV
Bo Fasel vriend Tila Pronk

Bo Fasel de vriend van Tila Pronk

Bo Fasel is de vriend van Tila Pronk uit Married at First Sight. Tila is is in het dagelijks leven werkzaam als universitair docent sociale psychologie, maar sinds het vierde seizoen van Married at First Sight ook één van de experts van het programma. Tila staat bekend als relatietherapeut. Iets wat ze zelf niet nodig heeft, want ze is dolgelukkig met Bo Fasel. Daarnaast is ze ook moeder van twee kinderen: Taro en Otis.

Bo Fasel vriend Tila Pronk

Bo Fasel is de vriend van Tila Pronk. Waar Tila de laatste jaren steeds meer op de voorgrond treedt, werkt Bo liever achter de schermen. Hij is de eigenaar van Bofoto waarmee hij foto’s en videoproductie aflevert. Grappig genoeg heeft hij daarmee voor een beroep gekozen waar hij niet een bijpassende opleiding voor volgde.

Bo volgde namelijk de opleiding bouwkunde, maar nadat hij gewerkt had als bouwkundig adviseur en projectleider besloot hij het roer om te gooien. Hij wilde van zijn passie zijn beroep maken en ging aan de slag met Bofoto waarmee hij inmiddels gespecialiseerd is in evenement- en bedrijfsfotografie.

Tila Pronk relatietherapeut

Tila Pronk maakte in 2019 haar debuut in Married At First Sight. Tila blijkt al van jongs af aan gefascineerd te zijn door relaties. Ze observeert en bestudeert ze graag en volgde in het verleden dan ook de studie psychologie. In april 2011 promoveerde ze op de vraag waarom sommige mensen beter in staat zijn om een relatie te behouden dan anderen.

Sinds dat ze werkt aan Tilburg University is het werk van Tila steeds serieuzer geworden. Ze bestudeert alle fases van de liefde, zowel online als offline. Ook is ze opgeleid tot relatietherapeut en met dat laatste helpt ze deelnemers aan Married at First Sight graag verder.

Tila Pronk in Married at First Sight

Over haar deelname aan Married at First Sight vertelde ze in 2019 aan Libelle: “Ik ben zelf fan vanaf het eerste uur, ik heb de eerste seizoenen allemaal gezien. Dat deed ik omdat het leuke televisie is, maar ook omdat het veel te maken heeft met mijn wetenschappelijke interesse. Ik ben namelijk gepromoveerd op het gebied van liefdesrelaties. De laatste jaren heb ik me vooral gericht op die allereerste fase: die van de verliefdheid. Waarom worden we wel verliefde op de één, maar niet op de ander? Dat houdt me bezig. Ik ben er dus niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel in geïnteresseerd.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tila Pronk (@tila.pronk)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tila Pronk (@tila.pronk)