Sterren op TV

‘Blond’ de vrouw van Jaap van Deurzen

‘Blond’ is de vrouw van Jaap van Deurzen. De verslaggever van RTL en deelnemer van Expeditie Robinson 2019 noemt haar vanwege privacyredenen steevast zo, bijvoorbeeld in zijn columns.

‘Blond’ vrouw Jaap van Deurzen

Jaap van Deurzen wil net als zijn vrouw niet dat zij ook veel in de spotlights komt door de bekendheid van Jaap. Vandaar de keuze om haar ‘Blond’ te noemen, en haar verder anoniem te houden. Wel zijn ze bijna onafscheidelijk in het dagelijkse leven.

Zo schreef de RTL-journalist in maart 2019 in een column over de dagen dat zijn vrouw ‘Blond’ voor het eerst sinds tijden even weg was van hem: “Ik wil iets bekennen. Soms spoor ik niet. Vertel eens wat nieuws, hoor ik u hardop denken. De ontsporing begint als vrouwlief Blond het pand verlaat.”

Jaap van Deurzen noemt zijn vrouw ‘Blond’ om privacyredenen

“Niet voor een uitje naar Appie, maar voor een langere periode. Zoals nu: ze is drie dagen op stap met een vriendin om populaire musicals te bekijken. Daar sleep je mij met tien wilde paarden nog niet naar toe.”

Er komt iets baldadigs over me als ik alleen ben. Het heeft direct effect op het aanzien van het huishouden. Bij ons kun je normaal gesproken van de grond eten. We houden van een schoon schip. Maar zodra ik solo zeil, interesseert schoonmaken me geen bal meer.”

Jaap van Deurzen deelnemer Expeditie Robinson

Het is dus maar goed dat Jaap van Deurzen en ‘Blond’ doorgaans altijd bij elkaar zijn. Al was dat in 2019 nóg een keer niet het geval: toen Jaap op pad was voor de opnames van Expeditie Robinson 2019, waaraan hij meedeed. “Ik heb wel geoefend met vuur maken”, lachte de goedzak na de bekendmaking van zijn deelname, in RTL Boulevard.

Als dat maar goed gaat, zo zonder vrouw Blond aan zijn zijde!

Dit bericht bekijken op Instagram

Hallo allemaal! Mijn eerste foto. Hier was ik lekker op vakantie in Portugal???? #vakantie #portugal #zwartwit

Een bericht gedeeld door Jaap van Deurzen (@jaapvandeurzen) op