Sterren op TV
Bob Bullee The Voice Senior

Blinde Bob Bullee in The Voice Senior na Holland’s Got Talent

Blinde Bob Bullee in The Voice Senior na Holland’s Got Talent. Nadat Bob in 2016 voor tranen zorgde in Holland’s Got Talent heeft de blinde zanger er nu voor gekozen om mee te doen aan The Voice Senior. Het is de vraag of de zanger, die sinds zijn 25e blind is, ook in de nieuwe talentenjacht voor ontroering kan zorgen.

Bob Bullee in The Voice Senior

Bob Bullee doet mee aan The Voice Senior. De nieuwe talentenjacht is bedoeld voor 60+’ers en toen Bob hoorde van het programma, kon hij het niet laten om zich in te schrijven. Het was voor hem tenslotte niet de eerste keer dat hij meedeed aan een talentenjacht. In 2016 zorgde hij met zijn uitvoering van Monday Morning Quarterback van Frank Sinatra voor tranen bij de jury en in het publiek van Holland’s Got Talent.

Zijn deelname aan Holland’s Got Talent leverde hem weliswaar niet de hoofdprijs op, maar er ging wel een andere droom in vervulling. Bob kreeg namelijk een concert in De Doelen. Het is dan ook duidelijk dat de zanger de afgelopen jaren allesbehalve stil heeft gezeten. Voor zijn deelname aan The Voice Senior kiest hij bij zijn Blind Audition overigens opnieuw voor Monday Morning Quarterback van Frank Sinatra.

Bob Bullee blind

Bob Bullee is blind. Door een erfelijke oogaandoening is hij sinds zijn 25e zijn gezichtsvermogen kwijt. Dat heeft hem echter nooit weerhouden om te doen wat hij het liefst doet. “Ach, die blindheid…je moet weer leren durven een uitsmijter te bestellen en je vork vervolgens niet in je neus te steken. Je levert wel je persoonlijke vrijheid in, daar had ik nog het meeste moeite mee. Maar ik ben een ‘optimist tot in de kist’. Het leven is interessant genoeg om er nog iets moois van te maken”, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad.

Toch merkt Bob Bullee dat dat zijn blindheid hem zo nu en dan wel tegenhoudt in zijn carrière. “Helaas zit die blindheid wel in de weg om bijvoorbeeld de Duitse opera te kunnen doen. Daar moet je ook acteren en dus vrijelijk kunnen bewegen op het podium”, aldus Bob.

Bob Bullee is te volgen via Instagram en Facebook.