Sterren op TV
Bieke Hotter Than My Daughter

Bieke en Sharita in Hotter Than My Daughter

Bieke en Sharita krijgen in Hotter Than My Daughter van Gordon een complete make-over. Zoon Andy en pleegdochter Nikki schamen zich kapot voor de kleding en het gedrag van hun moeders. Tijd dus voor actie.

Bieke door zoon Andy in Hotter Than My Daughter

De opvallende Bieke Anthonissen maakt van haar lichaam geen geheim. Zeer opvallend gekleed en met een opgeschoren hanenkam is ze een zeer markante verschijning. En dat mag iedereen weten ook, al is haar vijftienjarige zoon Andy er iets minder enthousiast over. “Ik heb een hele toffe moeder, maar iets extreem”, zegt hij in Hotter Than My Daughter. Zijn vriendjes vinden Bieke er namelijk nogal aantrekkelijk uitzien en daar zit Andy helemaal niet op te wachten.

De 38-jarige Bieke daar zelf over: “Ik heb heel veel zelfvertrouwen en daar ben ik trots op. Ik wil niet zoals de andere mensen zijn. Ik doe aan wat ik mooi vind en dat heeft altijd wel dat extreme kantje”, zo beseft Bieke zelf ook. “Ik weet dat het voor Andy soms storend is, omdat mensen me altijd nakijken. Maar ik ben geen grijze muis.” Zo blijkt Bieke ook eigenaresse van Men’s World, goed voor erotische massages en welness voor mannen. Als eigenaresse beperkt ze zich tot de ontvangst. Bieke is gescheiden en Andy woont momenteel bij zijn vader. Dat komt vooral doordat hij niet zo goed op kon schieten met de toenmalige vriend van Bieke, die inmiddels opnieuw in de gevangenis zit.

Bieke Anthonissen is ook te volgen via Facebook.

Geplaatst door Bieke Anthonissen op zondag 5 februari 2017

Geplaatst door Bieke Anthonissen op woensdag 20 juli 2016

Geplaatst door Bieke Anthonissen op dinsdag 1 september 2015

Pleegdochter Nikki stuurt Sharita naar Hotter Than My Daughter

Barvrouw Sharita Sukdeo van Café de Peper is in Vlaardingen een opvallende verschijning. Pleegdochter Nikki noemt haar heftig. “Ze heeft graag aandacht, zowel positief als negatief. Sharita heeft schijt aan iedereen. Het is zo erg dat ik na al die jaren het nog altijd erg vind”, zegt de 23-jarige. “Ze zegt wat ze denkt en soms meer dan dat. En dat schrikt mensen af. Als ik met haar op pad ben, dan heb ik de dag van mijn leven. Maar het is wel gênant.” Toch heeft Nikki een goede band met Sharita. “Ze is voor mij een tweede moeder geweest en we zijn steeds closer geworden. Ik kon over dingen met haar praten waar ik met mijn eigen moeder niet mee kon praten.”

De 44-jarige Sharita laat bij Hotter Than My Daughter weten dat zichzelf geen standaard vrouw vindt. “Ik hoor niet bij de massa. Ik heb al acht jaar een bruin café en daar moet ik ook rekening mee houden.” Ze wil zichzelf verkopen, maar Nikki doet dat pijn. “Dat heeft ze helemaal niet nodig. Heel veel mensen praten slecht over Sharita, terwijl het een fantastische vrouw is. Ze zit gewoon vast in haar patroon. Ik gun het dat ze meer gewaardeerd wordt, want dat verdient ze gewoon.” Het zorgt ervoor dat Nikki haar heeft opgegeven voor Hotter Than My Daughter.

Sharita Sukdeo is ook te volgen via Facebook.

Geplaatst door Sharita Sukdeo op zaterdag 14 november 2015