Sterren op TV

Bibi Breijman (ex Oh Oh Cherso), de vriendin van Waylon

Bibi Breijman is op 6 juli 1991 geboren in Zoetermeer. Ze verdient de kost als presentatrice, vlogger en zangeres. Beijerman is ook wel een mediapersoonlijkheid te noemen. De meeste mensen leerde haar kennen toen ze deelnam aan het programma Oh Oh Cherso op RTL 5, haar bijnaam in dit programma was Kabouter. Deze bijnaam zal vast te maken hebben met de lengte van Breijman, ze is maar 1,55 meter lang. De vader van Breijman is Indisch, haar moeder is Nederlands. Haar ouders gingen uit elkaar toen Breijman nog jong was en ze is eigenlijk alleen door haar moeder opgevoed.

Inhoudsopgave

Waylon

Breijman heeft sinds 2017 een relatie met Waylon, de twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It Takes 2. Bij dit programma zaten Breijman en Waylon bij elkaar in het team. De relatie kwam pas tot stand na het programma, tijdens het programma was er nog niets aan de hand. Breijman was later gastzanger bij een optreden van Waylon, dat is volgens het stel het moment dat de vlam oversloeg. Toen de relatie net bekend werd, was erg veel media-aandacht voor het stel. In 2018 kregen Breijman en Waylon een dochtertje, Teddy. Teddy lijkt ook muzikaal te zijn, er worden filmpjes gedeeld van het meisje dat een duet zingt met haar vader Waylon.

Vorige relatie

In een vlog geeft Breijman aan dat ze in haar vorige relatie, voordat ze een relatie met Waylon kreeg, niet gelukkig was. Ze heeft wat problemen in die relatie gehad. Na 9 jaar werd de relatie met ex Noël Xavier Barão verbroken. Tijdens de relatie met Barão had Breijman ,,een soort van dubbele zorg”, zoals ze het zelf noemt. Toen deze relatie voorbij was, kwam Waylon in beeld. Waar Breijman in haar vorige relatie niets deelde over haar werk en over de YouTube video’s die ze maakte, kon ze dit juist heel goed met Waylon delen. Vooral deze interesse die Waylon in Breijman toonde, maakte dat Breijman hem zag staan.

Carrière

De carrière van Breijman begon bij Oh Oh Cherso, ook aan het tweede seizoen van dit programma, Oh Oh Tirol, deed Breijman mee. Het derde en laatste seizoen deed Breijman ook mee. Daarop volgend bracht Breijman twee singels, gebaseerd op deze programma’s, uit. De singel Oh Oh Cherso deed het goed en bereikte de 17e plaats in de Nederlandse Top 40, daarnaast behaalde de singel ook nog eens de eerste plek in de Single Top 100. Hierna deed Breijman aan een aantal televisieprogramma’s mee, zoals De Nationale IQ Test en Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. Ook deed ze kort mee aan The Voice of Holland, ze wist echter niet door de blind auditions te komen.

YouTube

De teleurstelling bij The Voice of Holland is echter niet het einde van de carrière van Breijman. In 2015 startte Bibi Breijman haar eigen YouTube kanaal waarin ze ingaat op mode, beauty en haar eigen leven. Dit YouTube kanaal is behoorlijk populair. In 2017 wist de zangeres, behorend tot het team van Waylon, het zangprogramma It takes 2 te winnen. In 2017 was Breijman ook stemactrice in de film The Emoji Movie. En in 2020 won ze het fotografieprogramma Het perfecte plaatje. In januari 2021 geeft de YouTube ster echter aan dat ze tijdelijk stopt met het maken van vlogs, ze wil haar focus op haar muziek richten en daarbij is vloggen te veel.