Sterren op TV

Bianca Farla de vrouw van Christian Farla

Bianca Farla-Van den Ende is de vrouw van Christian Farla, één van de beste illusionisten van Nederland. Bianca is naast geliefde ook zijn assistente op het podium tijdens de shows.

Bianca Farla vrouw Christian Farla

Christian Farla leerde Bianca kennen tijdens een Nederlands Kampioenschap voor junior-illusionisten kennen, in 1992. Zij was toen danseres op het podium. Al snel sloeg de vonk over en werd Bianca zijn assistente. Nog geen jaar later, in 1993, sleepten ze samen een Nederlands Kampioenschap in de wacht.

Drie jaar later volgde nog een beloning, in de vorm van een lucratief contract bij Joop van den Ende Evenementen. De laatste jaren traden ze op in onder meer Walibi World en Phantasialand, de favoriete locatie van Christian.

Bianca Farla assistente Christian Farla

Bianca en Christian delen dus niet alleen het podium, maar ook het bed. Zo hebben ze samen een zoontje, Ryan, op de wereld gezet en vliegen ze hand in hand de hele wereld over voor spectaculaire optredens. Ook als het illustere duo eens géén shows geeft pakken ze graag het vliegtuig. Bianca en Christian Farla zijn namelijk dol op zonvakanties: lekker aan het strand uitrusten in hun verder zo turbulente leven.

Bianca en Christian Farla hebben een zoon

Sinds 2016 doet Bianca het sowieso al wat rustiger aan. Op de website PerryKrootjes legt haar man uit: ‘Mijn vrouw Bianca en ik hebben samen ruim zeventien jaar opgetreden, tot anderhalf jaar geleden. Ze is er een beetje mee gestopt omdat toen ons zoontje Ryan werd geboren.’

‘Bij de theatershows zijn Bianca en Ryan er altijd bij. Als Ryan later ook illusionist zou willen worden zou ik dat fantastisch vinden en hem helpen waar ik maar kan.’ Op het podium vormen Bianca en Christian Farla dus niet altijd een duo meer, maar daarbuiten zijn ze nog altijd onafscheidelijk. Een betoverend koppel!