Sterren op TV
Bettelien van der Ploeg vriendin schaatser Hein Otterspeer

Bettelien van der Ploeg is vriendin Hein Otterspeer

Bettelien van der Ploeg is de vriendin van Hein Otterspeer. De knappe vriendin van de schaatser is tegenwoordig niet alleen meer de vriendin van, maar ook de moeder van een kind. Bettelien en Hein zijn de trotse ouders van de tweejarige Sant-Jan. Sinds kort wonen de tortelduifjes samen met hun zoontje in Heerenveen.

Bettelien van der Ploeg is vriendin Hein Otterspeer

Bettelien van der Ploeg is zes jaar de vriendin van Hein Otterspeer. Als vriendin van een bekende schaatser staat Bettelien aardig in de schaduw. Veel is er dan ook niet bekend over haar. Via haar social media-kanalen krijgen we echter wel een kijkje in haar leven.

Naast dat ze de trotse moeder is van Sant-Jan, blijkt ze ook verslaafd te zijn aan parfum. Daarnaast is de graag aan het koken en behoort fotograferen tot haar hobby’s. Bettelien heeft daarnaast ook aan de universiteit gestudeerd. Ze studeerde Rechten aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Bettelien van der Ploeg en Sant-Jan

Bettelien van der Ploeg en Hein Otterspeer zijn sinds twee jaar de ouders van Sant Jan. Ze zijn dol op de kleine spruit, zo blijkt wel uit het feit dat hij zelfs een eigen Instagram-account heeft. Hein heeft tegenwoordig ook het idee dat hij er een motivatiebron bij heeft.

“Ik zal de sport met dezelfde passie blijven uitoefenen. Maar feit is dat ik er nu een fan en motivatie bij heb. En dat is gewoon heel belangrijk voor me. Ik merk dat ik nu waanzinnig gelukkig ben en dat is mijn grootste drijfveer. Natuurlijk schaats ik voor mezelf, maar ook zeker voor mijn gezin. Elke wedstrijd en overwinning draag ik aan die kleine op. Absoluut!”, vertelde Hein vlak na de geboorte van Sant-Jan.

Bettelien van der Ploeg is te volgen via Instagram en Facebook.

© Instagram