Sterren op TV
Bethan Palmer vriendin Gerwyn Price Darts

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 19 juli 2017

Bethan Palmer de vriendin van darts hunk Gerwyn Price

De vriendin van Gerwyn Price heeft goed gekozen. Mocht er ooit een hunk competitie worden gehouden onder darters, dan zal Gerwyn Price met overmacht gaan winnen. De voormalig rugby-professional ziet er nog altijd strak en afgetraind uit en ondertussen onderhoudt hij een gezin met zijn verloofde Bethan Palmer.

Bethan Palmer vriendin en aanstaande vrouw Gerwyn Price

Bethan en Gerwyn zijn al heel wat jaar bij elkaar. Samen hebben ze twee dochters, Emily van negen en Bethany van zes. Inmiddels is het koppel verloofd en zal de witte jurk voor Bethan dus spoedig gaan volgen. Vanaf dat moment is ze dus mevrouw Price. Toen ze Gerwyn ontmoette en zijn vriendin werd deed de Welshman nog een heel andere sport. Met blonde stekels in zijn haar was Price namelijk een professioneel rugbyer.

Zo speelde Gerwyn Price voor Neath and Cross Keys en Newport Gwent Dragons in Wales en maakte in 2013 nog de overstap naar Schotland. Daar ging hij aan de slag voor de Glasgow Warriors. Om te verhuizen naar Glasgow stopte hij met zijn werk als onderaannemer voor huisisolaties. Bij deze Pro12 club was hij wel een backup voor het geval er blessures waren en een echte doorbraak bleef dan ook uit. Dat gebeurde wel in een andere sport.

Bethan in het publiek om Gerwyn te supporten

Met vrienden gooide Gerwyn wel eens darts en daarbij ontdekte hij dat hij aanleg had. The Iceman, zoals zijn bijnaam al luidde, besloot in januari 2014 mee te doen aan Q-School van de PDC. Daar veroverde hij pardoes een tourkaart en daarna ging het heel hard. Nog geen drie jaar later stond hij al in de finale van de UK Open nadat hij een jaar eerder al twee vloertoernooien wist te winnen, won zilver op de PDC World Cup of Darts, mag zich een top-20 speler van de wereld noemen en kreeg al uitnodigingen voor de World Series of Darts.

Hoe vaker Gerwyn Price op televisie speelt, hoe vaker we zijn vriendin Bethan Palmer ook in de zaal zien zitten. Zo was Bethan aandachtig toeschouwer tijdens de UK Open en ook tijdens de World Series-events in Shanghai en Las Vegas was ze erbij. Wie zou zo’n snoepreisje nou niet willen missen? De twee dochters van het stel bleven wel in Wales. Maar zij mogen dus uit gaan kijken naar een mooie bruiloft.

Bethan Palmer, de vriendin van Gerwyn Price, is te volgen op Facebook.