Sterren op TV

Bertrie Wierenga de vriendin van Dorian Bindels (Daan en Shanti uit GTST)

Bertrie Wierenga is de vriendin van Dorian Bindels. Zij zijn beiden acteurs in Goede Tijden, Slechte Tijden: Bertrie als Shanti, Dorian als Daan. De vonk sloeg dan ook op de set van de populaire RTL-serie over.

Bertrie Wierenga vriendin van Dorian Bindels

In februari 2020 bevestigden Bertrie Wierenga en Dorian Bindels dat ze een relatie hebben. Laatstgenoemde plaatste op Valentijnsdag een kiekje dat ze samen aan het schaatsen waren: “Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor.. Happy Valentijn”, deelde Dorian met zijn volgers op Instagram.

In Meerdijk, het fictieve dorp waar Goede Tijden, Slechte Tijden zich afspeelt, hebben Dorian en zijn vriendin Bertrie (oftewel Daan en Shanti) eigenlijk niet veel met elkaar te maken. Maar dat nam niet weg dat de twee stapelverliefd op elkaar raakten tijdens de opnames van GTST.

‘Daan’ en ‘Shanti’ uit GTST hebben een relatie

Bertrie Wierenga is in 1989 geboren in Leeuwarden. Ze is drie jaar ouder dan haar vriend Dorian Bindels. De rossige beauty belandde via diverse musicals en dansgroepen al op jonge leeftijd in de wereld van het acteren. In 2017 was Bertrie al te zien in de series Moordvrouw en Meisje van Plezier, en met een kleine gastrol in GTST. In 2019 maakte ze echter pas écht haar intrede als Shanti Vening.

De Rotterdamse Dorian Bindels beproefde eerst ook zijn geluk in musicals en speelde net als vriendin Bertrie Wierenga enkele rollen in misdaadseries. Dorian was te zien in bijvoorbeeld Flikken Maastricht. In september 2018 debuteerde Dorian als Daan Stern in GTST. Maar misschien wel nog belangrijker: op de werkvloer vond hij in vriendin Bertrie Wierenga misschien wel de liefde van zijn leven!

Dit bericht bekijken op Instagram

Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor????❤️… Happy Valentijn ????????????…

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Dit bericht bekijken op Instagram

@hellodollydemusical ! Geoliede Machine ????????… Ga kijken en luisteren❤️

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️????????… @dorianbindels

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op